- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянно се чувствам отпаднала и уморена. Нямам желание за нищо.
Поздравления, не си в депресия!
Обаче ми правиш впечатление на инфантилна с тези емотки.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
отговорите с иконките е ясно-излъгал/а,с какво е социално активен/а в реалния свят-като е постоянно в виртуалния -пак е излъгал/а и защо го прави и как да помогнеш така
И спри наркотиците като цяло. Като чуя за тия лайна и ми става зле. А като се сетя колко хора ги употребяват…
Може да забравяш и от тревата, но като цяло и от разсеяност, която може да е породена от куп неща. Колко често пушиш, ако е по няколко пъти на седмица си е проблемно, но щом си се убедила вече, остава само да я спреш. Вегетарианка си предполагам ?
различно, но горе долу 2-3 пъти в седмицата.. --
Да, вегетарианка съм. : )
Ахам еми очевидно се изяснява проблема. Наистина може да ти е спаднало желязото и за това да си бледа и т.н. Пушенето е причинител на 70% от състоянието ти. Успех с възстановяването.
Едит: мъжко съм.
Изпитваш ли неопределено чувство за вина?
Чувстваш ли се неоценена и/или отритната?
Социално активна ли си? (имам предвид в реалния живот)
Кога последно се почувства щастлива?
Колко често в седмицата изпитваш отчаяние?
Колко често плачеш?
Потят ли ти се ръцете? А треперят ли?
Противозачатъчни?
Чувстваш ли се често потисната, мрачна, тъжна, неспокойна?
Мислиш ли с надежда за бъдещето?
Лесно или трудно вземаш решения?
Смяташ ли, че животът ти е пълен, оползотворен?
Доставя ли ти радост това, което вършиш? (каквото и да е - хоби, училище, приятели)
За тези въпроси за определяне на депресивни състояния се сещам. Мързи ме да търся в учебниците.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Аз също често се чувствам изморена и не мога да спя, ако не съм била активна през деня. Затова се старая да го прекарвам ползотворно, за да мога да си почина през нощта. Не смятам, че търсиш внимание и определено не променяй музиката, която слушаш! Чалгарите не изпадат в депресивни състояния, защото гамата им от емоции е твърде бедна и просто няма как да стигнат до същността, следователно няма какво да ги разочарова. Но на тази тема мога да говоря твърде много![]()
Депресията е сериозно заболяване. Знам, че е често срещано, но ако не се обърне внимание води до така наречените психосоматични заболявания. Не подценявай умората и апатията в следствие на депресия. Не я бъркай също с обикновено тревожно разтройство - изисква лечение. Освен това състояние може да те накара да мислиш за самоубийство.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искаш едни хубави шамари, ако съм, на мястото на баща ти, ще ти взема компютъра/лаптопа, и точка. Винаги когато седна и влезна в Форума, ти си тук, ами излез малко навън, прочетох че каза "не искам приятел" има и други начини да се забавляваш, отиди на кафе с приятелки, отидете на разходка в някой парк и тн. Да ти дам и още един съвет. Когато се събудиш сутринта, не сядай веднага на компютъра. Ако майка ти, и Баща ти, нямат с какво да те ангажират, ти сама си намери работа у дома, и когато я свършиш, излез с приятелките си, това е моето момиче.
Работата краси човека.
Извод: На момичето/момчето му няма нищо. Нуждае се от въздух. Ха-ха.
едвам се домъквах до училище-явно е свързано с околните ти хора,някои притеснявали те с нещо.не си болен,но си в депресия която не е никак нормално състояние за годините ти ,а и от доста по малък/а я имаш