Постоянно се чувствам отпаднала и уморена. Нямам желание за нищо.
Здравейте. От доста време (под "доста" разбирайте 2-3 години) постоянно ми се спи и се чувствам изморена,но на практика не извършвам никакви трудоемки дейности изсмукващи много енергия. Не се наспивам добре, имало е дни в които изобщо сън не ме лови. Когато изляза на слънце започват да ме болят очите УЖАСНО много. Ходих на очен, но ми казаха, че ми няма абсолютно нищо. -.- Още със ставането и се чувствам някак недоспало, сънено, отпаднало.. Миналата учебна година това ми изигра ужасна шега, едвам се домъквах до училище, натрупах около 300 отсъствия, всички ме смятат за наркоманка защото кожата ми стана ненормално бяла, започнах да забравям ужасно много... Случвало ми се е да припадам на училище.. Заприличах на призрак. Ходих при личната ми лекарка, правиха ми куп изследвания, за диабет, за щитовидна жлеза, хемоглобин, еритроцити, левкоцити и куп, куп други неща! И всичко показва, че съм добре, а всъщност не съм изобщо! Лекарите мислят, че ги лъжа. Каква ми е ползата питам аз?! По-дяволите искам да се оправя моля ви помогнете ми някак!