.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Аз също често се чувствам изморена и не мога да спя, ако не съм била активна през деня. Затова се старая да го прекарвам ползотворно, за да мога да си почина през нощта. Не смятам, че търсиш внимание и определено не променяй музиката, която слушаш! Чалгарите не изпадат в депресивни състояния, защото гамата им от емоции е твърде бедна и просто няма как да стигнат до същността, следователно няма какво да ги разочарова. Но на тази тема мога да говоря твърде много

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от dreamer_love Виж мнението
    Чалгарите не изпадат в депресивни състояния, защото гамата им от емоции е твърде бедна и просто няма как да стигнат до същността, следователно няма какво да ги разочарова. Но на тази тема мога да говоря твърде много
    Дааа. Само така ще е.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от dreamer_love Виж мнението
    Аз също често се чувствам изморена и не мога да спя, ако не съм била активна през деня. Затова се старая да го прекарвам ползотворно, за да мога да си почина през нощта. Не смятам, че търсиш внимание и определено не променяй музиката, която слушаш! Чалгарите не изпадат в депресивни състояния, защото гамата им от емоции е твърде бедна и просто няма как да стигнат до същността, следователно няма какво да ги разочарова. Но на тази тема мога да говоря твърде много
    Пхахаха, благодаря, че сподели такъв смешен виц ! )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си