.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: 18+

Hybrid View

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Офф Топик
    Добре бе пичове вие не сте ли виждали едни такива дълги микрофони дето ги държат точно над сцената , ако не сте , гледайте примерно 1 вечер шоуто на Слави ( и там ползват същите) КАК само МИКРОФОНА ОТ КАМЕРАТА чувате ли се , ставате смешни , занимавам се професионално с Видео едит и по специално с Сони Вегас и Афтър Ефекетс ... но какво да ви обяснявам вие ще си пеете дядовата и точка , винаги се снима с повече от 1 микрофон!Ама винаги , а това за микрофона на камерата е просто смешно , уж разбирате пък тц тц излагате се ей момци я по добре обратно при чичко гугъл или в библиотеката ..

Край на Офф Топика :
    По Темата : Всеки е гледал , ама се правят на интересни
    Пфф, ТИ НЕГРАМОТЕН ЛИ СИ БЕ, НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ? ДАЖЕ РЕДОМ С ТОВА И СИ МАЛОУМЕН.
    Тези микрофони, който се ползват в студията, най-често те са кондензаторни, няма да обяснявам защо (може би ти знаеш, като гледам ти си тон-режисьор, обработваш и видео с две думи ТИ СИ ВСИЧКО).
    Е, аз не говорех за микрофоните, които се ползват по време на снимането на филм. ТЕ СА РАЗЛИЧНИ. Аз говорех, че след това се презаписват някои реплики. Аз от видео не разбирам, занимавам се със звука, но ти явно разбираш от всичко. До колкото Сони Вегас, мога да ти кажа, че тази програма е НАПЪЛНО АМАТЬОРСКА, опростена до безобразие, че и нищо да не разбирам от видео, пак бих направил нещо с нея. И как всички други са грешни, но ти си прав (може би проблема е в теб)? И относно микрофоните, за различните неща се ползват различни микрофони !

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Пфф, ТИ НЕГРАМОТЕН ЛИ СИ БЕ, НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ? ДАЖЕ РЕДОМ С ТОВА И СИ МАЛОУМЕН.
    Тези микрофони, който се ползват в студията, най-често те са кондензаторни, няма да обяснявам защо (може би ти знаеш, като гледам ти си тон-режисьор, обработваш и видео с две думи ТИ СИ ВСИЧКО).
    Е, аз не говорех за микрофоните, които се ползват по време на снимането на филм. ТЕ СА РАЗЛИЧНИ. Аз говорех, че след това се презаписват някои реплики. Аз от видео не разбирам, занимавам се със звука, но ти явно разбираш от всичко. До колкото Сони Вегас, мога да ти кажа, че тази програма е НАПЪЛНО АМАТЬОРСКА, опростена до безобразие, че и нищо да не разбирам от видео, пак бих направил нещо с нея. И как всички други са грешни, но ти си прав (може би проблема е в теб)? И относно микрофоните, за различните неща се ползват различни микрофони !
    Фейлвам да ти проследя логиката , може би е от мен
    Естествено платената версия (в която сам си пишеш ефектите на JAVA) на Сони Вегас е напълно АМАТЬОРСКА. И ми е много чудно точно ти какво ще направиш с нея като 1 код не знаеш , както и да е дай да спреме спама , че модераторите ще раздават правосъдие скоро! Аз спирам , ти си пиши каквото искаш, продължавай да фейлваш , се ми е тая
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си