- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Еми спами си човека,неказва нищо съществено в почти нищо от това което пише,мненията му са несериозни и няма намерение да каже нещо съществено.Понякога неразбирам защо воъбще пише във форума,преполагам че има време за губене или просто си търси момиче.Дори коментарите му да супер безмислени,той винаги оставя мнение най-отдолу за да види какво ще кажат другите за него,обича да чува неща за себе си.Добронамерен е като цяло.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Неопределим.
Пиша просто за да видя поредната мъдра мисъл от калпазанка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
нещо си изтегавЕл напоследък ;Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Самороден психолог,има чувство за хумор,знае какво да каже и къде да спре.Повечето хора го харесват,добричък е и малко мечтател си пада![]()
Съвестен, добряк, човек от който може много да "вземеш".
Мислех че си момиче, ама не си.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хм, има някаква балансираност и уравновесеност в него
Човек, с когото да ти е кеф да общуваш.
Много умничка, веща в доста насоки, винаги помага из темите и се отзовава, а и май ако не се лъжа е 96 набор, което само увеличава степента на възхищение :д хвала!
Може би казва истината за повечето от нас.
Никога няма да порасне, иначе не е лош тип. То не ,че е лошо да си винаги дечко...само в някои ситуации
maDamn
смятам, че е готин човек. харесвам начина ѝ на изразяване. симпатична ми е и бих пила биричка с нея ^^
Много е сладичка, умна и забавна. Определено я харесах след няколко разговора по скайп.
Каката на форума.Свежарка от всеки ъгъл.Ненатоварва хората със себе си,позитивен човек.Ако не я познаваш добре ,ще си кажеш че няма лощи страни.Повечето писане го прави за забавление и разпускане.![]()
обикновено мнението му за потребителите съвпада с моето
На моменти успява да ме издразни с повърхностното си мислене, но поне има мислене.
Не пише на кирилица
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Новичък ми е нямам мнение за него,ако пише по-често ще скълъпя нещо смислено.
Последно редактирано от GuardianAngel : 01-30-2015 на 18:13
Искрен с ненатрапчиво мнение за нещата и/или хората съответно![]()