.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам да имам приятелка до себе си, но съм такъв дебил..

Здравейте, харесвам едно момиче, но тъй като нито излизам нито имам приятели няма как да се запозная с нея, дори и във Фб съм изпратил покана... никой не ме добавя, имам чувството,че нещо не е както трябва...

Вечно и навсякъде ходя сам не зависимо какво и да правя: плаж,фитнес,разходки,диско, колело и прочие, та така както си правя самотни разходи привечер едно момиче ужасно много ми хареса( знам я от преди година-две- и тогава знаех,че ще стане много красива), но тъй като съм балък и ме срам да я заговоря ще си остана само с харесването,

Просто не си го представям ако отида ей така без нищо и я заговоря, първото е,че нз какво друго да и кажа освен здравей, второто е че 100 процента ще се паникьосам и сърцето ще почне да бие учестено, трето,че винаги върви с някоя друга приятелка което усложнява още повече запознаството; 4-то тя е 3години по малка от мен - на 16г...; Пето като виждам,че дори и във фб не ме огрява дори с приятелство..

Като цяло всички ме избягват, или просто здравей здрасти и до там...
    Защо се получава това безразличие от хората към мен , слухове ли се носят за мен, това,че живея в прекрасна къща ли ги озлобява хората(не сме богати-просто работливи и скромни хора), или че не давам на хората да се възползват от мен..

През годините съм имал Приятели(ако мога да ги нарека така), но всичко приключи,имаше едно съседче- сигурно 7-8 години нонстоп бяхме заедно, детски игри,излизания, майтапи, изведнъж го питах съвсем нормален въпрос(бях раздразнен просто) и от тогава не ми говори(вече 2години)

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    самотата не е лошо нещо. това изгражда характер и ставаш независим. нали знаеш защо на вълка врата му е дебел? щото сам си върши работата.
    иначе се запиши на някой индивидуален спорт като мма, бокс, муай тай, бжж и т.н. там със съотборниците ще сте си партия.
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на Rakshy
    вярваш или не вярваш всъщност когато са 2 е по-лесно представи си една от онези "люлки" които са на земята и подскачате (лоста в/у опорна точка). Ти си от едната страна, коврата е от другата, а приятелката е опорната точка. свали си книгата "The Game" на Neil Strauss. Ако не си тъп на гъз и знаеш английски, ще гледаш света с други очи. На тоя етап не ти трябват приятели, а хора с общи интереси, с чиято помощ да станеш по-добър.

Сам си направи сметката. Ако беше някой красавец те щяха да са тези които ще те заговорят нали така? Проблема е във външния ти вид.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Аз съм красив и пак не ме огряват. Ама май е щото съм надуфка малко. В компания не се смея на всички простотии

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    свали си книгата "The Game" на Neil Strauss.
    Ох, и ти ли бе? :д

Супер фен Аватара на RiB
    Така се раждат серийните убийци!

Супер фен Аватара на Юлиян
    Смени средата и обстановката , по добрия вариант е да се запишеш на някакъв спорт или занимание
    определено ште бъде от полза.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Книгата е ебати яката? :Д

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    HAHAHAHAHAHHA, ще има, как им викаха,оупърнерчета и ф-клоуз... тая книга е ебати филма,честно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от RazorEyes Виж мнението
    Сам си направи сметката. Ако беше някой красавец те щяха да са тези които ще те заговорят нали така? Проблема е във външния ти вид.
    Красотата на мъжете не е само във външността. Ако го осъзнаеш може би ще излезеш от затворения кръг, в който се въртиш в момента.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от Novsymmmmm Виж мнението
    През годините съм имал Приятели(ако мога да ги нарека така), но всичко приключи,имаше едно съседче- сигурно 7-8 години нонстоп бяхме заедно, детски игри,излизания, майтапи, изведнъж го питах съвсем нормален въпрос(бях раздразнен просто) и от тогава не ми говори(вече 2години)
    Интересно ми стана.. какъв е бил "съвсем нормалния въпрос", заради който не ти говори вече 2 години?

Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението
    HAHAHAHAHAHHA, ще има, как им викаха,оупърнерчета и ф-клоуз... тая книга е ебати филма,честно.
    терминологията им е мега филм, също и "обществото" им, но като психология е ебати якото.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Интересно ми стана.. какъв е бил "съвсем нормалния въпрос", заради който не ти говори вече 2 години?
    +1

И аз бих искала да разбера, какъв е този въпрос?
    По темата имам изградено мнение вече и коментар, но ще го получиш чак след като разбера малко повече по темата.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си