- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как момичетата могат да покажат на едно момче, че го харесват ?
^Сега на мен вече ми става смешно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не разбирам само какъв ти е проблема? Казах си мнението, аз лично никога не съм питала за тези неща - пък човек съди главно по себе си. Така че ми е леко забавно и недорасло някой да пита подобни неща. Имайки предвид всичките теми за "нямането на гадже" и "как да си намеря/хвана" гадже си е бая смешничко.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Проблемът ми е, че хората спират да питат след като им се присмиват, а няма нищо срамно в случая. На мен също ми се струва недорасло, когато някой не проявява разбиране към терзанията на по-малките. Нищо лошо, кажи си мнението, просто не се съгласявам с него.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Различни хора - различно мнение. Не държа да се съгласяваш с мен. Това с присмеха ми е ясно, ама и ти разбери, че повечето момета ги питат тия неща, за да са част от готЕното общество в даскалото си, или за да се фукат какво правят с гаджето и да са некви много яки. Това го прави смешно, не самият въпрос.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
По-често да се харесат на някой определен, който не им връзва, но общо взето да. Въпросът е, че когато нямат с кой отворено да говорят на тези теми, ще им е трудно да разберат защо е смешно да се доказват пред другите. Както казваш, че ти изхождаш от личната си позиция, така изхождам и аз от моята, спомняйки си когато майка ми ми отговаряше с едно "като порастнеш/ти дойде времето, ще разбереш", което ме накара да премина през куп излишни неща.
оф... човеече какви са тея въпроси... когато се стараеш да впечатлиш някого е толкова изкуствено и неестествено...
Каква е целта на темата ти? Да събереш информация, която ако приложиш, ще впечатлиш някого? Какво значи 'какво търсят момчетата в едно момиче?' ? Не мислиш ли, че е обидно да говориш така? Ако 10 човека търсят едно, аз мога да търся друго у теб, ако изобщо търся.. а ти да се опитваш да ми изпъкваш с някакви неща, който грам няма да ме впечатлят, щото си мислиш, че мен ме грее дали си някаква, каквато всъщност не си, а се стараеш да си такава пред мен, за да 'ме спечелиш'.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно.
Аз съм същата. Тая моя независимост им бърка в на всички червата. Не обичам другите да ми помагат, и само в краен случай и то много рядко позволявам. Та, ако позволя на някое момченце да ми покаже туй онуй, да ме научи, да ми помогне, то тогава наистина изпитвам нещичко към него.
Тука съм съгласна с Чачо.
А иначе, и аз искам да поясниш там изречението, което Пантерката е цитирала.
Мен ще ме впечатли ако ме покани у тях и ми сготви нещо вкусничко и веднага съм неин.
Зд,авейте!И аз реших да се включа в темата.Прочетох доста интересни неща и честно казано благодаря! Утре вечер аз, една приятелка и едно много сладко момче ще ходим да гледаме прожекция от тези на БНТ и исках да го впечатля по някакъв начин и както четох се досетих! Мерси много дано да се получи!)
Айде, бе, пиленца изобретателни. Като всяко момче е различно, вие да не си сменяте подхода за всяко едно, бе, хамелеончета? Като ви се появи някой и веднага му се нагаждате по формата и мириса на задника. Различни или не, все някви общи черти имаме.
^к'во се занимаваш със заучените им отговори : |
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз не съм много на твоето мнение познавам хора без цици а са доста Харесвани така казано. А и какво според теб всички момчета искат само секс, свирки, чикий и пр. (няма да се извинявам за думите си защото смятам че съм права) и това , че една част са така не включва всички ! Мога много неща да ти кажа но няма смисъл!
Когато едно момиче харесва едно момче това си личи ! Когато не го харесва , си личи още повече ! Просто , когато едно момиче харесва едно момче , тя показва по - голям интерес към самия него спрямо всички останали , "Пише му първа , обажда му се , иска да излизат заедно , кани го на кино и т.н , разпитва го .. , " всичко това много зависи и от самото момиче , защото има много срамежливи момичета , които те харесват от примерно година , обаче от срам няма да ти кажат ..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
аз говорих с едно момиче дали иска да бадем повече от приятели , но тя отговори че ме харесва горе долу та вапроса ми е какво е това горе долу???
^Това или е избързал и още не е била решила дали го харесва или не. Или по-точно още не си е била задала въпроса.
Абе кво ги слушаш полувината едвали са имали гадже през живота си. Бъди себе си да не ти пукака какво мисли за тебе като не те харесва да не те гледа къф му е проблема. Но запомни стари номера на нови гаджета не върти, щото има много различни момчета едни харесват едно други друго
Обръща се внимание на външния вид. Колкото и глупости да се изписват за това как външния вид няма значение няма как да има нещо между двама души щом няма физическо привличане, пък били те и най-добрите и готини хора на света. А какво всеки намира за привлекателно вече е субективно. Докато се опознавате външния вид играе най-важна роля, след това постепенно характера придобива най-голяма тежест. Както се казва "По дрехите посрещат, по ума изпращат", но това няма как да се случи, ако директно те "изгонят" ; )
--------------------------------------------------------