.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Проблемът ми е, че хората спират да питат след като им се присмиват, а няма нищо срамно в случая. На мен също ми се струва недорасло, когато някой не проявява разбиране към терзанията на по-малките. Нищо лошо, кажи си мнението, просто не се съгласявам с него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Различни хора - различно мнение. Не държа да се съгласяваш с мен. Това с присмеха ми е ясно, ама и ти разбери, че повечето момета ги питат тия неща, за да са част от готЕното общество в даскалото си, или за да се фукат какво правят с гаджето и да са некви много яки. Това го прави смешно, не самият въпрос.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    едит:
    по темата - аз обикновено им позволявам да правят разни неща за мен. т.е. да се чувстват полезни. това е гранд жестът ми, защото иначе си цъкам всичко самичка. така показвам "слабост", т.е. нужда/място (за обич). тъпо, 'ма к'во да се прави;
    Точно.
    Аз съм същата. Тая моя независимост им бърка в на всички червата. Не обичам другите да ми помагат, и само в краен случай и то много рядко позволявам. Та, ако позволя на някое момченце да ми покаже туй онуй, да ме научи, да ми помогне, то тогава наистина изпитвам нещичко към него.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Проблемът ми е, че хората спират да питат след като им се присмиват, а няма нищо срамно в случая.
    Тука съм съгласна с Чачо.
    А иначе, и аз искам да поясниш там изречението, което Пантерката е цитирала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си