.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И аз съм на мнението на Пантерката и jghgh. Кви грешни намеци и знаци, бе, мъжки, ти хуй имаш ли? Единствения грешен знак е липсата на цици, всичко останало, движещо се, е сгодно. А тия екземпляри, които са ти приятелки, са ти достатъчно близки, че да се престрашиш един ден с тях. Единствената тъпотия на сприятеляването е, че тия мъже, които ще ви накарат да чакате толкова дълго, имат причина да излизат от черупката си толкова късно и тая причина няма да ви е никак привлекателна.

Аз не съм много на твоето мнение познавам хора без цици а са доста Харесвани така казано. А и какво според теб всички момчета искат само секс, свирки, чикий и пр. (няма да се извинявам за думите си защото смятам че съм права) и това , че една част са така не включва всички ! Мога много неща да ти кажа но няма смисъл!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sisinceto pi Виж мнението
    Аз не съм много на твоето мнение познавам хора без цици а са доста Харесвани така казано. А и какво според теб всички момчета искат само секс, свирки, чикий и пр. (няма да се извинявам за думите си защото смятам че съм права) и това , че една част са така не включва всички ! Мога много неща да ти кажа но няма смисъл!
    Без секс, свирки и чикии сте си просто приятели.

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си