УЖАСТ! ужасТ!
Ако бях момче и някоя ми прати нещо такова, такъв игнор ще й набия омг, че ще се удави в злобата и комплексарщината си.
Не се излагай и НЕ го пращай. Е те такова нещо не бях виждала от много време. Супер грозното е! Ти сериозно ли говориш, че си се влюбила в някой и в същия тоя текст го наричаш с какви ли не имена?! Разочаровам се от такива като теб. Пф. Т.е... от вашите усти не трябва да излизат думички като 'обич/любов/чувства', защото ги загрозявате и обливате с мръсотия!
Един МНОГО приятелски съвет - не пиши 'стихчета' като това, което си постнала. Т.е.. не бе пиши си, ако те кара да се чувстваш по-добре всъщност. Исках да кажа, че е страшно глупаво и обидно, лицемерно ако щеш.
Едит: Ама не мога да си мълча за такива неща. Липсвал ти, наричаш го 'тоя', обиждаш го по какъв ли не начин, обвиняваш 'пачата', към която има чувства. Чакай бе, какво ти е виновно момичето?! Вярно, че всеки малко, или много може би, евентуаално ревнува, ама чак пък с такава злоба да говориш?! Не знам какво ти е направил... може да е нещо ужасно... Но да говориш на такъв език и на такова ниво за човек, в който казваш, че си влюбена, или че си имала някакви чувства, който си прегръщала и с който си споделяла себе си... АДСКИ ГРОЗНО И ЛИЦЕМЕРНО Е. Казваш дори, че го обичаш в 'писмото'?! ВТФ!?!?!?!?!??!? (тук ми идва да си удебеля на макс шрифта) Кой човек, който обича говори така бе?! В същия тоя текст казваш, че го мразиш!?!? КАКВА Е ТАЯ ГАВРА, питам?!
Хората не си принадлежат, а ти говориш така, сякаш си нещо много ценно, което той губи. Това на никой не се харесва! А ми говориш за егоцентричност...what theee.. giiiirl...
Последно редактирано от ShtrudeL : 09-10-2012 на 23:06