.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Писмо

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Polietilenka Виж мнението
    До ShtrudeL:

Хах... Ще ми се да ме познаваше, него също и да беше свидетел на цялата история, за да разбереш колко е абсурдно това, което казваш.

ПС: Не ме убеждавате да не го пращам, бе. Нали си написах, че нямам намерение. Само наливам, защото ми е мъчно и трудно в този момент. Вярвам всички сте го изпитвали някога.
    Душко, тук никой не те познава и няма да те познава достатъчно. Ние 'те изграждаме' въз основа на това, което пишеш. Не е нужно да си свидетел на история, за да се отвратиш от това, което си написала.
    Какво значи 'наливам'?!
    И не, не съм го изпитвала това и се радвам за което. Т.е. не съм си пълнила главата с такива грозни мисли за човека до мен, както и да ме е наранявал.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Написах го първо като едит горе, но рискувам да не го видиш:

Човек, айде имай малко милост. Написала съм го това, защото съм имала нужда. Защото е истина, че ми е супер трудно в този момент. Написала съм го така, защото наистина е тъпанар. И наистина се държи ужасно. И аз наистина съм глупачка, че продължавам да имам чувства към него... Не съм искала с никого да споря и да се карам и това, което правиш не е човешко. Сигурна съм, че и ти си имал трудни моменти, бил си объркан, не си знаел какво точно искаш/чувстваш и така нататък. Е вземи най-лошия такъв момент и добави глъч хормони и болки в корема към него.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Polietilenka Виж мнението
    Написах го първо като едит горе, но рискувам да не го видиш:

Човек, айде имай малко милост. Написала съм го това, защото съм имала нужда. Защото е истина, че ми е супер трудно в този момент. Написала съм го така, защото наистина е тъпанар. И наистина се държи ужасно. И аз наистина съм глупачка, че продължавам да имам чувства към него... Не съм искала с никого да споря и да се карам и това, което правиш не е човешко. Сигурна съм, че и ти си имал трудни моменти, бил си объркан, не си знаел какво точно искаш/чувстваш и така нататък. Е вземи най-лошия такъв момент и добави глъч хормони и болки в корема към него.
    Като е тъпанар, какво правиш с него и това каква те прави? Всмис... реално наистина ли го мислиш? Ако е така - МНОГО тъжно.
    Не знам това към кой си го писала (м.р.), но съм имала доста кофти моменти, в които съм била объркана и не съм знаела какво да правя. Било ми е адски тъжно, но никога, ама никога не съм мислила такива неща за човека до мен. Не помня да съм изпитвала такъв гняв, в който да говоря неща, които не мисля. И съм адски против оправданието 'когато е ядосан, човек не знае какво говори'... BULLSHITS! Не обичам хора, които не могат да се контролират в такива ситуации. Аз съм голяма филмарка и ревла и мога да навлизам в някакви драматични състояния, но въпреки това знам, че ако обичам човечето си, дори да ми е ядосано/разтроено/етц, ще ми се обажда оня душевен рефлекс, който в никакъв случай няма да ми позволи да говоря такива неща... Тъжно е наистина.. Не искам да звуча като някакъв безгрешен съдник, но е тъжно и грозно..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си