- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Асексуалните в тоя форум....
Транссексуални сте. Много е гадно тва. И в хай клуб писаха преди време за тея хора. Не знам дали си гледала има един сериал the l word там има една транссексуална, която се правеше на момче, притиска си гърдите с бинт, и точно когато тряяше да чи прай операция за смяна на пола, се оказа че е бременна от един който искал дп я направи жена. Натам не знам кво стана. Не съм гледал.
BVB Army
Хапчета, хормони, прецакване на тялото си и ще станеш.. там каквото искаш да си.
Подстрижка и малко грим също могат да те накарат да мязаш на момче.
Всмис. ако искаш да бъдеш такова на външен вид, дори да си най-женственото и хубаво момиче, с малко помощни средства, можеш да заприличаш на момче :д (и обратното де .. ся се сетих за точно тоя клип)
Както и да е.. Не можеш да се промениш изцяло. Винаги ще си момиче. Както някой по-горе каза, единственото което ти остава е да се молиш да си момче в следващия си живот.. ако има такъв.![]()
*сън*
Не знам за хапчетата и хормоните, но подстрижката не върши никаква работа -.- преди доста време се подстригах късо, малко над раменете и пак си приличах на момиче. След това много късо - имах около 3-4 см коса И ПАК СИ ПРИЛИЧАХ НА МОМИЧЕ!!!! :@
мммм как се казвашеееее...... :@ ....нещо с т май беше... Тестостерон?![]()
На мен ми е казвала, че пие нещо ама не казва квопреди не беше такава "яка"
![]()
Абе момиче престани с глупостите, сериозно. Кат не си грозна постни снимка да те видим, що се криеш? Ходи на психиатър да ти помогне, че имаш нужда. Тия неща дето ги дрънкаш от година и нещо - които много добре помня са некви филмарщини и идиотщини, за да привличаш внимание. Явно в реалният живот много ти липсва такова. :/
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
пият хормони, ама ги почват преди 13-14. Пият тестостерон и минават през мъжкия пубертет, а не женския... Ама говорят с психолози дали са сигурни, дали не знам си кво... щото после няма да могат да имат деца 3-то, 5-то....
Тва гледах по TLC за транссексуални деца.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...