.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Orange County

Question Здравейте, нуждая се от малко помощ !

Здравейте хора , от много време не съм посещавал форума.Пиша тази тема в 3 часа полунощ и се извинявам за евентуални грешки. Та да се върнем на темата. На 15 години съм. Пиша си с едно момиче (14 г.) от горе-долу една седмица и мисля , че я харесвам. Разбрали сме се да се видим в петък в едно клубче . Аз ще съм с моята компания , а тя с нейната . Моите планове са да я заведа пред клуба (има една градинка с пейчици) и искам да и предложа по някакъв специален начин , искам да се почувства специална. Надявам се да ми помогнете поне малко. Благодаря ви предварително .
    Последно редактирано от JimBeamFan : 09-11-2012 на 00:27

Супер фен Аватара на NambyPamby
    15-годишен келеш и 14-годишна пикла на "клубче". Светът ли се е извратил, аз ли остарявам, към бг баба ли да се насочвам...

Град
    Orange County
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    15-годишен келеш и 14-годишна пикла на "клубче". Светът ли се е извратил, аз ли остарявам, към бг баба ли да се насочвам...
    добре тогава кафе с по - силна музика ...... така добре ли е и извинявай ти на колко си ? 30-40
    Последно редактирано от JimBeamFan : 09-11-2012 на 00:54

Не знам дали светът се е извартил, или ти остаряваш, ама много не ми харесва отношението ти.

Иначе, ти кво, брак ли ше и предлагаш, пийнье ли ше предлагаш, не разбрах. Цункай я и тва е.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако се познавате от скоро ти предлагам да не избързваш.Излезте 2-3 пъти,пък тогава му мислете

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз пък нямам спомен да са ми предлагали. Винаги ми е било странно това нещо. И какво ще й предложиш да станете гадженца с думите: "Ще станеш ли мое гадже?!"(или нещо такова). Пръстен купи ли
    Пък като искаш да е специално не мисля, че пред "клубче" или каквото и да е там заведение е много романтично. Нито пък да излезете с компаниите си. Ама както си прецениш.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Много романтика ,ако си с целия полк.*хаха*
    Защо не излезете само двамата,а к'во е т'ва с предложението ,нещата ще се наредят и без тея формалности.И най-добре отидете в някой парк,кви клубчета ,кви филми.
    Нищо,просто ми стана забавно : )
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако смяташ, че няма да прибързаш с предлагането - давай, действай с плана си. Макар, че аз бих предпочела да сме насаме и да се случат нещата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    И аз това се чудя, четейки аск.фм-а на сестра ми и чудейки се кога 13-годишните пишлемета започнаха да използват "пачавра".
    Авторе, "предлагай" й насаме, не пред цялата компания.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Сега се поопознайте, вижте си компаниите какви са (нали сте с тях) и т.н.
    Излезте няколко пъти сами и тогава и 'предлагай'..
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    Сега се поопознайте, вижте си компаниите какви са (нали сте с тях) и т.н.
    Излезте няколко пъти сами и тогава и 'предлагай'..
    Аха, да, и после ще има тема от нея: "Ма нали разбрахме се да се видим на клуб и после какво стана, той се отказа и не ми предложи и какво да правя? Не ме ли харесва вече?"...

И спрете да се подигравате. Станали сте направо отвратителни.

Авторе, по-добре не ѝ предлагай, това е изтъркано и... детинско и макар да сте още деца, не е добра идея.
    Най-добре, както ти каза JonkataK, заведи си я там в градинката, поприказвайте си нещо и направо я целуни.
    Seal the deal, right
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Седнете на пейката, прегърни я силно, вкарай си езика в устата и, извади и сливиците и си готов...

И ако се отдръпне от целувката не е 100% задължително да се приема за не. Виж, ако ти бие некой шамар вече може да се замислиш дали те харесва.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Излезте пред заведението, седнете на въпросните пейки, гушни я и я целуни. На мен приятелят ми ми беше предложил по подобен начин и много повече ми хареса това, от думите " искаш ли да се гаджета и тн. "

Мега фен
    Град
    <3
    мф мноЛ тъпо звучи 'предлагане'..
    Защо си мислите, че като ви целунат/гушнат... ви питат един вид дали искате, или не...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Целувката е най-добрият начин, но една седмица според мен е малко. Но ако си усетил,че и тя те харесва действай и успех.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Град
    Orange County
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Целувката е най-добрият начин, но една седмица според мен е малко. Но ако си усетил,че и тя те харесва действай и успех.
    много благодаря !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си