- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болна от любов !
Ех,направо нямам думи.Събираш се с някви наркоманчета,пиеш,а си на 15 ?*лошо,много лошо*
Много сте ми интересни ,как един ден искате едно нещо ,а на следващия е съвсем друго.То е присъщо за децата,ако питаш мен.Ако го обичаш ще се бориш,но вашото не е точно връзка ,а мазохизъм от твоя страна.Как може да търпиш подобно отношение,да се криете ,да не се виждате ,далеч от любов е т'ва.Нещата едва ли ще се развиват в хубава посока,ако питаш мен.Мисли за училище ,сега.
Последно редактирано от balu4ka : 09-11-2012 на 06:27
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Аз пък не виждам чувства от негова страна - при най-малкото нещо "късаме". Вместо да се борите и да преодолеете този етап от връзката ви.
Иначе е нормално нищо да не е както първия път.
И не очаквай да има промяна. Ти винаги ще си такава, която ще се притеснява да не би той отново да те зареже. По - добре го зарежи и не му позволявай повече да те разиграва.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Как да мисля само за училището,та ние сме в един клас...А относно наркоманчетата - винаги ще съжалявам,че съм била с такива хора.А той не е такъв,не се прави на интересен като другите.Аз затова толкова държа на него.