.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от snoring_puppy Виж мнението
    за малко да умра,че и по-лошо.
    Какво е по-лошо от смърта?

Така, по темата. Ти си една малка тъпа 15-годишна лигла, която си мисли, че знае какво е любов и обича ТОЛКОВА УЖАСНО МНОГО след 2-3 месеца връзка. Второ въобще не знаеш какво искаш, уж си влюбена в него, късате, страдаш, пак сте заедно в ''тайна връзка'', късате пак, пак страдаш, отиваш в някакъв друг, напивате се, правите секс и ъъъ..тръгвате? , след това късате и пак тръгваш с ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ и ни питаш дали да го скъсаш или да продължите да сте заедно. Казвам ти го пак, тъпа малка пикла си. 15 годишна ще ми говори за любов, майко мила.
    Вземи се стегни, защото въобще ама въобще не знаеш какво е любов, какво е да загубиш любов и какво е да страдаш от любов.
    След годинка-две-три като узрееш и като се осъзнаеш, пак ще ни говориш.
    Последно редактирано от bijou : 09-12-2012 на 17:09

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Какво е по-лошо от смърта?

Така, по темата. Ти си една малка тъпа 15-годишна лигла, която си мисли, че знае какво е любов и обича ТОЛКОВА УЖАСНО МНОГО след 2-3 месеца връзка. Второ въобще не знаеш какво искаш, уж си влюбена в него, късате, страдаш, пак сте заедно в ''тайна връзка'', късате пак, пак страдаш, отиваш в някакъв друг, напивате се, правите секс и ъъъ..тръгвате? , след това късате и пак тръгваш с ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ и ни питаш дали да го скъсаш или да продължите да сте заедно. Казвам ти го пак, тъпа малка пикла си. 15 годишна ще ми говори за любов, майко мила.
    Вземи се стегни, защото въобще ама въобще не знаеш какво е любов, какво е да загубиш любов и какво е да страдаш от любов.
    След годинка-две-три като узрееш и като се осъзнаеш, пак ще ни говориш.
    Да лигла съм,но не мисля,че не знам какво искам.Съвсем ясно съм написала,че искам да съм с него,че държа на него и така нататък.И не съм правила секс с другото момче.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от snoring_puppy Виж мнението
    Да лигла съм,но не мисля,че не знам какво искам.
    Противоречие.

По темата:
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Още нямаш нито качествата,нито потенциала,нито идейно-мисленото развитие за здрава и стабилна връзка.Както искаш ме разбирай...И...сама си прави изводите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си