.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

притеснение

На приятелката ми трябваше да и дойде на 7-ми .. цикъла вярно.. че и е нередовен ама вече много се бави.. нямали сме проблеми с скъсани презервативи.. дайте конкретни предложения ако е възможно ;]

Мега фен
    Град
    <3
    от такива теми..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    от такива теми..
    За това направих тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BD%D0%B8 ,която вие не поискахте да направите 'важна'

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    За това направих тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BD%D0%B8 ,която вие не поискахте да направите 'важна'
    Дам,защо темата не е "Важна"?Има толкова много полезна информация вътре и Сънсет наистина се е постарала.Мисля,че освен заради труда,темата заслужава да бъде важна и поради полезността си и възможността,ако не да се елиминират напълно,то поне драстично да намалеят,всекидневните теми "Бременна ли съм?".Както и някои други потребители в темата попитаха,ще попитам и аз:Какви са критериите една тема да стане "Важна" и с кое тази не отговаря на тях?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Не и е закъсняло много, а щом и е нередовен ппц цикъла не знам от какво се притеснявате .. при положение, че сте нямали проблеми с презервативите и т.н. Може да е от смяната на сезона, от храната и от какво ли още не. Ако толкова се притеснявате купувайте тест.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Промяна на нещо - било то лично, което води до стрес и напрежение или пък на климата, болест, прием на антибиотици...Не само бременноатта е причина за закъсненя!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом не сте имали скъсани презервативи - какъв е проблема?

Не е закъснял много, 4 дена. При мен се е случвало да закъснее и с 2 седмици, дори. Закъснението може да е поради много причини, не е задължително да е бременна.

За да се успокоите, направете един тест за бременност и това е.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Правете секс за всеки случай!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Следващия път гледайте да е без презерватив, че да сте сигурни от какво закъснява!

Като не й е редовен цикъла да ходи на лекар. Щом не сте имали проблеми с презервативите, явно не е от бременност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом не е имало фал с презервативите споко, причини за закъснението много, по-горе ти изброиха някои от тях. А ако и е дошло за първи път скоро, явно още и се "намества" цикъла.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Добре ве,хора,нямали сте скъсани презервативи,правене без,от къде ми кажете би се бръкнало бебе? МОЛЯ,обяснете ми!
    Не й закъснява толкоз много,особено щом е нередовен,от притеснение е,от времето,от всевъзможни неща може да е,ама не и от бременност.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^айде,айде,нали точно ти се побъркваше при най-малкото нещо и мислеше,че си бременна,прояви малко съчувствие!

Голям фен Аватара на chushkopek
    Рак на матката има, не се притеснявай.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Рак на матката има, не се притеснявай.
    Вулгарно!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако си сигурен, че проблем няма, то в повечето случаи е така. Случват се закъснения, ако е притеснена, може и да се удължат тези закъснения. А ако цикълът й е толкова нередовен, колкото казваш, трябва да отиде на лекар.

П.С. Винаги в момента, в който съм си нашивала някакъв филм, че ми закъснява, че има някакъв шанс да съм бременна, било то и минимален, първата ми работа е била да отида до аптеката, да си взема тест, да си го направя... ииииии да не се занимавам с глупости. Не мога да си представя този момент, в който вместо да извърша гореописаното действие, аз пускам теми по форумите, чудейки се ще раждам ли, няма ли.

Споко, няма как да не се притеснявате, и аз имах един такъв случай, но не бяха 4 дни, а 39 Ще дойде рано или късно

За да спрете да се притеснявате бягай в аптеката и купи 1 2 теста.

.................................................. ......................Намери Нови Приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си