- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснение
от такива теми..
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За това направих тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BD%D0%B8 ,която вие не поискахте да направите 'важна'![]()
Дам,защо темата не е "Важна"?Има толкова много полезна информация вътре и Сънсет наистина се е постарала.Мисля,че освен заради труда,темата заслужава да бъде важна и поради полезността си и възможността,ако не да се елиминират напълно,то поне драстично да намалеят,всекидневните теми "Бременна ли съм?".Както и някои други потребители в темата попитаха,ще попитам и аз:Какви са критериите една тема да стане "Важна" и с кое тази не отговаря на тях?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не и е закъсняло много, а щом и е нередовен ппц цикъла не знам от какво се притеснявате .. при положение, че сте нямали проблеми с презервативите и т.н. Може да е от смяната на сезона, от храната и от какво ли още не. Ако толкова се притеснявате купувайте тест.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Промяна на нещо - било то лично, което води до стрес и напрежение или пък на климата, болест, прием на антибиотици...Не само бременноатта е причина за закъсненя!
Щом не сте имали скъсани презервативи - какъв е проблема?
Не е закъснял много, 4 дена. При мен се е случвало да закъснее и с 2 седмици, дори. Закъснението може да е поради много причини, не е задължително да е бременна.
За да се успокоите, направете един тест за бременност и това е.
Правете секс за всеки случай!
Пий Бира За Да Станеш Човек
Следващия път гледайте да е без презерватив, че да сте сигурни от какво закъснява!![]()
Като не й е редовен цикъла да ходи на лекар. Щом не сте имали проблеми с презервативите, явно не е от бременност.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом не е имало фал с презервативите споко, причини за закъснението много, по-горе ти изброиха някои от тях. А ако и е дошло за първи път скоро, явно още и се "намества" цикъла.
Добре ве,хора,нямали сте скъсани презервативи,правене без,от къде ми кажете би се бръкнало бебе? МОЛЯ,обяснете ми!
Не й закъснява толкоз много,особено щом е нередовен,от притеснение е,от времето,от всевъзможни неща може да е,ама не и от бременност.
Брях,брях
^айде,айде,нали точно ти се побъркваше при най-малкото нещо и мислеше,че си бременна,прояви малко съчувствие!![]()
Ако си сигурен, че проблем няма, то в повечето случаи е така. Случват се закъснения, ако е притеснена, може и да се удължат тези закъснения. А ако цикълът й е толкова нередовен, колкото казваш, трябва да отиде на лекар.
П.С. Винаги в момента, в който съм си нашивала някакъв филм, че ми закъснява, че има някакъв шанс да съм бременна, било то и минимален, първата ми работа е била да отида до аптеката, да си взема тест, да си го направя... ииииии да не се занимавам с глупости. Не мога да си представя този момент, в който вместо да извърша гореописаното действие, аз пускам теми по форумите, чудейки се ще раждам ли, няма ли.
Споко, няма как да не се притеснявате, и аз имах един такъв случай, но не бяха 4 дни, а 39Ще дойде рано или късно
![]()