- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с бивш
Били сте заедно с някой, разделили сте се и сте прекратили всякакви отношения. След време обаче (не месец-два, да кажем 2-3 години) някакси пътищата ви се пресичат, започвате да си пишете, да се чувате и да излизате често. Виждате, че човека се е променил и той/тя ви показва, че иска отново да е с вас. Бихте ли дали втори шанс или това, че преди нещата не са потръгнали ще ви попречи?
Не мога да кажа категорично да или не. Все пак да речем бих. Зависи и от начина на раздялата ни..Ако питаш дали ти да дадеш шанс на даден човек, то дай повече подробности![]()
Не, не се чудя дали да дам шанс вече съм го направила. Бях с едно момче преди години и сега пак съм с него. Просто ми стана любопитно какво мислят и какво биха направили другите в такава ситуация и реших да пусна тема.![]()
аз не бих дала втори шанс... дори и да ми се ще този човек да бъде отново до мен няма да приема нещо повече от едно обикновено приятелство.
Вълка козината си мени, ама нрава не.
Щом сме се разделили в миналото, значи е имало причина.
Не бих се върнала при бивш, особено такъв, който не присъства в живота ми от дълго време.
Все пак - миналото затова е минало, за да направи място на настоящето.
Не, защото съм на принципа, че няма смисъл да четеш книга, на която вече знаеш края![]()
Последно редактирано от wasch0 : 09-11-2012 на 16:13
Зависи! Ако причината за раздялата ни е била в него - по-скоро не, защото се знам каква съм, постоянно ще се сещам и ще се съмнявам за преди,също и дали няма да се повтори същото, и този път. Това не би ми било никак приятно.
Много си зависи от човека.Ако преценя, че си заслужава да му дам втори шанс бих му дала.Все пак винаги ще си имам едно на ум - причината за раздялата миналия път.Така че, повтарям - много си зависи от човека, от ситуацията, от причината за раздялата миналия път.Но по принцип мисля, че не трябва да се събираш с бивши.
Но веднъж се е случвало.
Много зависи от обстоятелствата, заради които сме се разделили преди. Връщала съм се при човек, с който сме се разделяли преди това. Но причината за нашата раздяла бях аз. Вторият път нещата бяха още по-перфектни и от първия.
Последно редактирано от А Л И С А : 09-11-2012 на 16:41
Не. Миналото си е минало.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В момента съм щастливо обвързана и не бих се върнала при някой бивш. Особено когато в момента осъзнавам какви са те. Единствено такова изключение, тоест да тръгна с бивш - ще е с настоящия ми приятел, макар да знам, че нищо няма да е същото. И искрено се надявам да не скъсаме.
не бих се върнала при бивш даже и да ми се къса сърцето отвътре.Оставям миналото и продължавам напред![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Не, не бих. Всеки от бившите ми е свързан с минал етап към живота ми, а аз към миналото не обичам да се връщам. Каквото било-било.
Мхм. Не са лоши момчета, но не са за мен. Осъзнах го със сегашния си приятел, който вероятно е единственият, с когото бих се събрала, ако скъсаме. Да чукаме на дърво да не се случва, разбира се.
Теоретично обаче, не виждам нищо лошо в събирането с бивш, стига да не се случва постоянно. Все пак... както казва Оскар Уайлд - "Вече не съм толкова млад, за да съм толкова категоричен".
Границата ми е до втори шанс.Пропилее ли и него .. еми чао-чао беше ми приятно.И то ще го дам само, ако причината за раздяла е всичко друго, но не и изневяра.Колкото и да ми се къса сърцето, изневериш ли ми или пропилееш ли си втория шанс .. съжалявам много, следващия ..
Big or small, lies are lies!
И аз съм така.
Иначе съм го правила, връщала съм се при бивш. Мина година от раздялата ни, постепенно пак се сближихме, бяхме сами и необвързани. Резултата: отношенията бяха на половина това, което беше преди, доверието куцаше, бяхме се променили като хора, чувствата не бяха толкова силни колкото преди, единственото, което беше по-добро от преди беше секса. Досещате се, че връзката не продължи дълго. Аз го определям като изживяване на неизживяното, не съжалям, че се случи, трябвало е, станало е.
Не съм на теорията "щом е бивш,такъв трябва да си остане",така че при надеждни обстоятелства,защо не
Говоря по принцип,иначе не смятам да се връщам при никой от бившите си,с никой не съм имала връзка повече от 2 седмици/месец,към никой не съм имала кой знае какво,така че няма такава възможност.Моето момче си ми е достатъчно. ;д
Не, за да не сме заедно, значи че е имало причина да се разделим. То на думи всички се променят много, особено когато им залипсваш, но това не означава, че след малко време прекарано отново заедни стартите номера няма пак да излязат на яве.
Мога да го допусна в живота ми като просто познат,понеже по един или друг начин е бил част от живота ми за дадено време, но нищо повече.
За да не съм му дала никакъв шанс покрай раздялата за евентуален последен опит = > не.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Зависи защо сме се разделили. Два пъти съм се връщала при бивш - единият май се хвана с мен, за да има възможността този път той да ме зареже, а за другият съм омъжена. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.