.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Зависи ,според ситуацията.Иначе при бивши не се връщам -.-

Наистина зависи от човека и от причината да се разделите. Лично аз не бих се върнала при бивш.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ха - НЕ!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Убедена съм, че повечето ще кажат - НЕ!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Веднъж опитах и беше провал. Преди просто се разделихме. Нямаше караници и сръдни. Просто аз не бях много увлечен по нея и тя го разбра. Тя замина за Германия и се забравихме. След 3 години ми се обади, че идва за лятна почивка в България и изкарахме едно страхотно лято. Този път аз хлътнах, но бях попарен с "Нали знаеш, че това е само за тук? В Германия си имам свой живот".

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    а за другият съм омъжена. : )
    ооо <33
    Толкова е миличко.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    По-скоро не бих, такива връзки нямат никакво бъдеще. Разделили сме се и всеки поема по пътя си и други любови. Но ако със сегашния ми приятел се разделим, дано не се случва никога, бих тръгнала отново с него, защото е Човекът за мен.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Не бих ... Аз гледам напред

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Зависи от бившия, зависи как сме се разделили и защо, зависи дали ми е останало нещо към него...зависи от много неща.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не бих. Ако е виновен той, дори и аз за раздялата, не се знае дали грешката няма да се повтори. Хората трудно се променят. А и както каза някой по-горе - ако ще да умирам от мъка, няма да се върна... Изобщо не одобрявам това да късаш и да се събираш постоянно с някой, някакво несериозно ми се вижда. Един път отиде ли си, отива си завинаги. Правила съм 2 пъти подобни опити за събиране след раздяла и не са траели дълго...
    Последно редактирано от horacio : 09-13-2012 на 00:26
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от dryndryn Виж мнението
    Виждате, че човека се е променил .. Бихте ли дали втори шанс?
    Не, не бих дала. Щом нещата са приключили значи е имало защо да останат в миналото.
    Хората не се променят.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Но ако със сегашния ми приятел се разделим, дано не се случва никога, бих тръгнала отново с него, защото е Човекът за мен.
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Единствено такова изключение, тоест да тръгна с бивш - ще е с настоящия ми приятел, макар да знам, че нищо няма да е същото. И искрено се надявам да не скъсаме.
    ...тц тц тц. Сякаш за предишните си приятели не сте мислили, че е "момчето за вас"?! Не че нещо, ама когата много обичаш някого(каквито са вашите чувства, нали?!), ако той те нарани е мноооого по-болезнено и не вярвам, че бихте се събрали в такъв случай. Но дано не ви се налага да се разделяте, за да се убедите!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не, има си причини да е бивша.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бих,но зависи от ситуацията и човекът.Ако раздялата е заради изневяра,не бих се върнала.Това си е чист закон за мен.

Защото сега искам да се върна при някого ,но шансът е почти нулев,но когато обичаш е така..
    Последно редактирано от balu4ka : 09-13-2012 на 08:03
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Миналото си е минало и там трябва да бъде.За всяко нещо си има причина,пък и има страшно много неповторими хора,които заслужават внимание.Няма смисъл да се хабим по старото,защото краят на подобни връзки е предначертан.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    изживяване на неизживяното
    This.

Но знам, че не е правилно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ...тц тц тц. Сякаш за предишните си приятели не сте мислили, че е "момчето за вас"?! Не че нещо, ама когата много обичаш някого(каквито са вашите чувства, нали?!), ако той те нарани е мноооого по-болезнено и не вярвам, че бихте се събрали в такъв случай. Но дано не ви се налага да се разделяте, за да се убедите!
    Колкото и да не ти се вярва не съм си го мислила за другите хора, с които съм била. Имала съм още 3 връзки- 2 от тях бяха с момчета, средно дълги и мога да ти кажа, че бях с ясното съзнание, че не искам да си прекарам живота с тях, другата беше 2 години и с момиче, там е още по-очеизвадно защо съм знаела, че всичко ще приключи рано или късно.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Никога не се знае, но едва ли ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    This.

Но знам, че не е правилно.
    Боже, пука ми, че не е правилно.

В момента се сещам поне за две двойки, които са с неизяснени отношения. И двете момичета ме използват за психолог/кошче за душевни отпадъци/както искате го наричайте. И на двете казвам "Добре, след като не се правите щастливи, защо продължавате да се тормозите, да си звъни и да се виждате?". В следващия момент осъзнавам, че не съм сигурна дали, бидейки на тяхно място, няма да правя същата глупава грешка отново и отново.

Мдааа, понякога толкова искаш да си с даден човек. Като някаква фикс идея. Да си изживеете неизживяното. Някак... тръпка ти е.

Мразя недовършените истории. На всяко нещо трябва да му се турва точката. Когато я няма, е побъркващо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на chushkopek
    Хората не се променят, някой е имал причина да каже "край", защо по дяволите да правя подобно нещо?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми да ти кажа...случи ми се.Не бяхме се виждали,чували и тн от година някъде . И двамата усещахме,че сме се променили,но имаше много неща,които останаха недоизказани и имаше чувства,които напираха.Още на втората среща след тази една година тръгнахме отново,но отначало почти никой не знаеше.От моя страна всичко беше супер и даже чувствах,че го обичам още повече,но... след като му го казах той ме заряза същата вечер.
    Не при всеки се получава така. Ако пак се пресекат пътищата ми с него единственото,което бих направила е просто да му покажа как и какво е загубил .

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Хората не се променят
    Не е вярно. Дори и към по-лошо да е - променят се.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    К'ви са тея теории на вероятностите,които развивате тука?Всичко е до човека и пак до човека.Ако беше наясно със себе си и чувствата си,нямаше да стоиш и да пишеш малоумна тема,с която 7813559-те различни коментара с нищо няма да ти помогват,защото си остават една чиста хипотеза,която животът и съдбата могат да разбият на пух и прах във всеки един момент...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

Мразя недовършените истории. На всяко нещо трябва да му се турва точката. Когато я няма, е побъркващо.
    Преди два месеца сигурно щях да прасна автограф под тва мнение, към настоящия момент - слабо.
    Изживяно, неизживяно - да е. За чий да се връщам назад и да давам шанс на някъв кирльо, който го е пропилял отдавна? Никъв шанс просто. Бившото си е бившо. Може отвътре много да ме човърка и да искам да го тресна, ама наистина е просто слабо заради едните хормони и единия нагон да си жертвам достойнството. Жалко е.
    Млада и красива съм, пък и да не бях - какъв е смисъла, по дяволите, животът да ти минава в някви дилеми постоянни и да живееш в миналото. Късаш и тваЙ. Или те късат. Квото и да е, има ли раздяла, значи не е читаво и не си заслужава усилията повече. Кво беше то... "една връв е здрава не ако се завърже след като се скъса, а ако никога не се скъса", та същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си