.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    К'ви са тея теории на вероятностите,които развивате тука?Всичко е до човека и пак до човека.Ако беше наясно със себе си и чувствата си,нямаше да стоиш и да пишеш малоумна тема,с която 7813559-те различни коментара с нищо няма да ти помогват,защото си остават една чиста хипотеза,която животът и съдбата могат да разбият на пух и прах във всеки един момент...
    Ама чакай малко, това че съм пуснала тема не означава, че не съм наясно със себе си. Пуснала съм я не защото отговорите ще ми повлияят по някакъв начин, а просто както казах ми стана любопитно какво биха направили другите. Дори всички да кажат, че не биха дали 2 шанс това по никакъв начин няма да промени мнението ми. Ако исках мнение и ако се чудих какво да правя щях да си разкажа цялата история. Капиш?
    Последно редактирано от dryndryn : 09-13-2012 на 22:29

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Все тая.Тъпо е да искаш отговори на хипотетични неща.Ама защото надали ще разбереш подтекста на първите две изречения,ще ти го обясня иначе.Има бивши и бивши.Едни се оказват непоправими лекета,но други винаги ще заслужават втори шанс.И хората СЕ променят.Някои по доброВОЛЕН,други по доброЗОРЕН начин.Развявайки някакви тъпи хипотези,че "Миналото си е минало" или "Всеки заслужава втори шанс",няма да стигнеш доникъде.Имаш конкретна ситуация с еди-какъв си бивш,който сега е еди-какъв си,следователно СЕГА трябва да взема еди-какво си решение.Просто е.Пак го казвам-всичко е до човека и пак до човека.С тая тема все едно ме питаш "Да ям ли шоколад или да не ям?"-въпрос на личен избор,взет на базата на лични усещания.Сега нещо неясно има ли?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Да, ходил съм с бивша и нищо не се получи и втория път. Надявах се да се промени, ама това не стана. Остана си кучка.

Колкото и да искаме да мислим, че всичко е индивидуално, т'ва не е така. Животът често подозрително се повтаря с този на другите и е тъп, сив и "по калъп", независимо от тоя, който го живее. : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Остана си кучка.
    Е,че те са на мода.Остава си кучка,ама просто не твоята /върнах се към тийнейджърските вървежни мисли/
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Тооочно, М.
    И тия шитни, че хората се променяли... bitch, please. Хората не се променят радикално в никакъв случай. Всъщност, не всички преживяват някво израстване/пропадане. Щото и за двете трябват някви усилия и някъв акъл, а болшинството не могат връзките на обувките да си вържат като хората, камо ли да успеят да поживеят и да натрупат някъв житейски опит, който да ги (де)формира по някъв начин. Хората се променяли, историята била различна, нещата не се повтаряли... Продуктите на Дисни дори имат по-различен привкус.
    Шанс се дава, когато има смисъл. Колко са двойките, които са скъсали по взаимно съгласие, просто щото са осъзнали, че са се срещнали в неподходящ момент и имат още да израстват? Колко са, м? Щото в повечето случаи винаги единия не е очаквал въпросната раздяла и остава с пръст в уста. И винаги единия се качва стабилно на главата на другия, което всъщност предизвиква и самата раздяла. Рядко съм ставала свидетел на равнопоставени отношения В самата връзка и на приятелски СЛЕД края й.
    Затова и не вярвам във втория шанс за бившите, пък и по принцип.
    Сложена ли е черта, независимо дали от моята или от другата страна, били ли са ми шута - дотам.
    И ся да не ми прилагате тактиката за сухата теория - практически също сме го усвоили тоя урок и сме си сърбали попарата. Тъпо беше. И толкоЗ.
    Колкото и да ми се ще да вярвам, че когато се разделиш с някого, ако той е Голямата ти любов, ще се срещнете отново, просто не мога да приема варианта, че това се случва някъде по света, извън холивудските/европейските продукции. Рядко се случва, невъзможно е почти. Истината е, че човек управлява живота си САМ, държи го в двете си ръце и никой друг няма контрол над него. Няма Бог, Съдба, тва са някви празни надежди на нещастниците, които ги мързи да си стегнат задника и да продължат напред.

Към мен ли се обърна с М., защото ако да, съм супер-дупер поласкана : Р Първо, че ми знаеш името покрай форОна, и второ, че ми пазиш анонимността.

Иначе нямам какво да добавя, и с по-предния пост съм съгласна. Просто, нали знаеш, сърби, боли, драго ми е!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Към теб беше, да.
    Знам го тва инак, ама бх. Обичам се прекалено много, че да си позволя лукса да се унижавам. Единствената причина да се върна към нещо употребявано е желанието отново да го употребя. Но пък има толкова неупотребявани, че чак е грехота да си погубваш времето по тоя начин.
    Тогава си мислех(щото еднократно беше да се орезиля така, чукам на дърво, стискам палци и се въртя 3 пъти в кръг да не сторя същата грешка повторно), че го обичам, че е незаменим, че ми липсват моментите с него и т.н., ама просто... Ми се тресваше нещо, а лИбовния ми живот беше зациклил и от немай къде... После се усетих, де.
    Човек наистина трябва да си поема няква отговорност за действията и като е казал "край" значи е "край" отвсякъде.
    Яко е, че има някви изключения и бившите на някои са настоящите им съпрузи, ама тва е като удариш шестица от тотото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си