.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Класен .. ?

Голям фен

Класен .. ?

Тази година ще бъда 8-ми клас и се чудя какво да подаря на класния за 17.09
    Не върви да му взема букет , но и не става без подарък . Да му взема козметика , сувенир , някаква топка (понеже е по ФВС) .. Представа си нямам . Не знам какво харесва . Идеи ?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Защо букет да не върви?Никой няма да му подари нещо по-различно от цвете.А и ти не го познаваш,тъпо е да му купуваш подарък и поне лично на мен би ми излгеждало все едно се подмазваш
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен
    Ами .. нали е мъж . Не знам
    И не се подмазвам , просто съм свикнала да подарявам нещо. Уважение

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Защо букет да не върви?Никой няма да му подари нещо по-различно от цвете.А и ти не го познаваш,тъпо е да му купуваш подарък и поне лично на мен би ми излгеждало все едно се подмазваш
    И аз така мисля. Не е подходящо от първия ден да му подаряваш някакви такива подаръци. Букет е добре, нищо че е мъж.

Голям фен
    Аха .. а в саксийка или букет И какво цвете ще е най-подходящо ?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ако видя някой заек да подарява подарък на новия си класен, когото не е виждал и не познава, ще се спукам от смях, честно!
    И няма да съм само аз!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Ако видя някой заек да подарява подарък на новия си класен, когото не е виждал и не познава, ще се спукам от смях, честно!
    И няма да съм само аз!
    Добре Няма да има подарък . Просто за 1-ви път ще подарявам нещо на учитеЛ и не знам как стават нещата

Според мен букет от гербери,гладиоли или орхидеи? Нещо такова е много стилно- http://www.dostavka-cvetia.com/image...t_orhideia.jpg . Зависи дали ти се дават малко повече пари за оформяне,панделки и тн.

Голям фен
    Мхм . Ще видя на момента за цветето Може да ходим с някоя приятелка да изберем заедно .

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Е може да не е букет, а само роза например.. колкото да покажеш уважение.. защото ддз някак не върви букетче с панделки и разни целуфанчета на мъж.. но може и аз да греша..
    може и нещо в саксийка за новата ви класна стая
    .. но както казаха другите- никакви подаръци..

Голям фен
    Благодаря Може и да питам цветарката кое е най-подходящо И все пак мисля ,че саксийката ще е по-добре

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някаква книга.

Букет.

Една грамота, дето ги продават принципно - на тях пише "Най - добрия учител, еди - си защо" и така нататък, заедно с букет. Но това, че е мъж - не означава, че не можеш да му подариш цвете. Все пак е учител, а щом е от уважение - проблеми никакви.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Тази година ще бъда 8-ми клас и се чудя какво да подаря на класния за 17.09
    Не върви да му взема букет , но и не става без подарък . Да му взема козметика , сувенир , някаква топка (понеже е по ФВС) .. Представа си нямам . Не знам какво харесва . Идеи ?
    Цвете ,много ясно -това е ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН.Моята класна ще е по бел и много ясно ,че ще и взема букет от уважение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Цвете ,много ясно -това е ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН.Моята класна ще е по бел и много ясно ,че ще и взема букет от уважение.
    Едно е класна , друго е класен .
    Все пак ще му взема цвете .
    Благодаря на всички !

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Едно е класна , друго е класен .
    Все пак ще му взема цвете .
    Благодаря на всички !
    едно и също е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми