- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Класен .. ?
Тази година ще бъда 8-ми клас и се чудя какво да подаря на класния за 17.09![]()
Не върви да му взема букет , но и не става без подарък . Да му взема козметика , сувенир , някаква топка (понеже е по ФВС) ..Представа си нямам . Не знам какво харесва . Идеи ?
![]()
Защо букет да не върви?Никой няма да му подари нещо по-различно от цвете.А и ти не го познаваш,тъпо е да му купуваш подарък и поне лично на мен би ми излгеждало все едно се подмазваш![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ами .. нали е мъж . Не знам![]()
И не се подмазвам , просто съм свикнала да подарявам нещо. Уважение![]()
Аха .. а в саксийка или букетИ какво цвете ще е най-подходящо ?
Ако видя някой заек да подарява подарък на новия си класен, когото не е виждал и не познава, ще се спукам от смях, честно!
И няма да съм само аз!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Според мен букет от гербери,гладиоли или орхидеи? Нещо такова е много стилно- http://www.dostavka-cvetia.com/image...t_orhideia.jpg . Зависи дали ти се дават малко повече пари за оформяне,панделки и тн.![]()
Мхм . Ще видя на момента за цвететоМоже да ходим с някоя приятелка да изберем заедно .
![]()
Е може да не е букет, а само роза например.. колкото да покажеш уважение.. защото ддз някак не върви букетче с панделки и разни целуфанчета на мъж.. но може и аз да греша..
може и нещо в саксийка за новата ви класна стая
.. но както казаха другите- никакви подаръци..
БлагодаряМоже и да питам цветарката кое е най-подходящо
И все пак мисля ,че саксийката ще е по-добре
![]()
Някаква книга.
Букет.
Една грамота, дето ги продават принципно - на тях пише "Най - добрия учител, еди - си защо" и така нататък, заедно с букет. Но това, че е мъж - не означава, че не можеш да му подариш цвете. Все пак е учител, а щом е от уважение - проблеми никакви.