- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 17 септември .. ?
не, въпреки че ще съм 8 клас- не разбирам какво забавно му намирате на това да сте в ново даскало.. не ми се занимава с интриги и глупости, така че не се радвам особено![]()
Не, не ми се започва училище, въпреки че класът ми е мн як и супер мн се разбираме. Просто ранното ставане ми съсипва живота![]()
Все ми е тая, честно. :Д ще бъда 12 клас... За мен училището не променя нищо, само дето няма да купонясваме толкова много вече :// ИИи да, имам изпити като всички други... ама кво да правиш, сега ще си наблегна на тях, а на останалото в даскало - честно, майната му. 11 години подред съм се борила за стабилни дипломи и свидетелства на края на всеки клас, пък ся реших да си почина![]()
Не...седми клас...изпити..онзи ден ни бяха извикали в училище и видях няколко от ''страхотните'' ни момичета от класа. Така се изнервих, че всеки момент щях да стана и да се разкрещя
Ако може за 1 седмица да се вия с тоя оня...иначе НЕ!
По - скоро не, защото ще съм 12ти клас, а не ми се завършва.. а и като знам какво мъчение ще е тази година. :X
И да,и не.
Защо ДА:
+ще се видя със съучениците си,ще се радвам да ги видя,е,поне повечето;
+ще се видя с най-добрите си приятелки;
+няма да се чудя с какво да запълвам скучните сутрини,обеди,следобеди,ве ери,абе въобще...ще се избавя от скуката,която ме завладя напоследък;
+ще се видя със класната си,която много обичам;
+ще се шматкам из даскало по време на часовете по физическо(това става,когато с най-добрите ми приятелки отидем уж до тоалетна,а в същото време обикаляме из даскалото без да бягаме няколко пъти и половината час минава);
+ще зяпаме гръмотевиците и дъжда по време на час и ще ядосваме даскалката по математика;
+ще отидем на екскурзия към края на октомври.
Защо НЕ:
-искам още ваканция;
-искам на море;
-не искам домашни;
-не искам да вися пред учителската стая,докато чакам да питам за нещо;
-не искам да правя контролни и класни;
-не искам да ни четат правилници и тъпи речи.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
И да, и не. Седми клас ще съм и сега следва много учене, изпити.....![]()
МОМЧЕ
Аз ще бъда 9. клас и тази година, по принцип, е най-гадната в моето даскало, супер много има за учене, което по-нататък отпада ... Изобщо не знам как ще преживея датата 17.09 ... :Д
Като за първа година не ми се стъпва дори в училище.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
На мен лично това ми беше най-яката учебна година. А не съм завършила някво посредствено училище. Да, не е леко, ама си зависи от нагласа на човека.
Аз няма да съм ученичка тази година, но искам вече да дойде време за унито. Искам да видя каква е средата, дали хората са много по-различни, искам да видя какво се изисква от учениците в Германия. Така че чакам с нетърпение 15 октомври.![]()
Ми да, една пуста рисунка не мога да направя, трябва да съм заета, за да имам вдъхновение... Не мога да стоя с празни ръце. Пък и почне ли даскало, почва ебането
Забравила съм как да пиша и като цяло всичко ми изглежда като предизвикателство. За да си 11. клас в ПМГ и да не ти се налага да ходиш на психиатър трябва да имаш железен характер.
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 09-13-2012 на 12:42
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Даа, ще започна да се чувствам по-пълноценно, енергично, и част от дупката ще се запълни (не точно заради школото)!
Пък и съм зайче и ми е интересно!
Бе, по-добре се чувствам като съм на училище, рутината на едната част от деня и свободата на другата ми действат..въшебно![]()
Come on skinny love just last the year...
И да, и не. Ами и аз ще съм зайче, 8 клас, интересно ще ми е на новото място с новите съученици, на всички ще ни е особено едно и ще си спомняме с носталгия за предишните си училища ... Не ме радва ежедневното носене на униформи, еженевното пътуване от друг град, т.с. ще тряя да ставам малко преди 6 часа сутрин, а мисълта за това ме убива ! Половин час път, може да си слушам песни на телефона или да си преговарям, щото по принцип в автобусите все пускат някви чалгии ... Ще е адски трудно да свикна на новото място + в началото ще бъде голяма борба за хубави оценки и доказване.
Ми вече не знам, малко ми писна да не съм заета с нищо и само да излизам и пред лаптопа, ама като се сетя за всичките домашни и оценки, контролни.. а да и ще съм зайче.. по-скоро не![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
FML
не знам за другите градове, но в Бургас духаше зверски и валеше сутринта
прическата муции
после изгря сълнце, Тотю Младенов приказваше някакви глупости, видях се с класа - ще имаме 4 нощувки на Банско, сууупер готин хотел
тва е, като парцал съм
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞