От много време не ми се беше налагало да пиша във форума,но сега съм в такава ситуация,че нямам с кои да споделя освен с вас...Преди известно време се запознах с едно момче от общи познати, аз съм на 17,а той на 20.Води съвсем различен начин на живот от моя...има възможности,постоянно е в движение и никога не съм си мислела,че може да се случи нещо между нас,но се запознахме и той се държеше уникално...знаеше,че ме иска и как да ме получи.Обсипваше ме с внимание и беше много мил...за кратко време нещата се развиха добре и спахме...говорили сме мнг пъти на тази тема,аз не исках да избързвам,но като се случи не пита...След това всичко си беше добре,но преди 2 дни един негов приятел се пошегува,че е обвързан и той се пошегува нещо...Вечерта аз му писах един смс,че мисля че наистина сме заедно и той не ми отговори.От тогава нито сме се чули,нито ми е писал.Пратих му снощи смс дали иска да се видим и да поговорим,но отново не ми е писал...Не знам какво да правя,ужасно много ме боли и ме е срам дори да разкажа на хората около мен какво се случва.