.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен
    През целия си живот съм се разбирала по-добре с момчета отколкото с момичета. Приятелите ми са момчета, които ме приемат като сестричка, а аз тях като по-големи братя. Не можеш да ме убедиш, че приятелство между момиче и момче няма

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wasch0 Виж мнението
    През целия си живот съм се разбирала по-добре с момчета отколкото с момичета. Приятелите ми са момчета, които ме приемат като сестричка, а аз тях като по-големи братя. Не можеш да ме убедиш, че приятелство между момиче и момче няма
    Да, виждаме колко те приема като сестричка.
    Моля те, не се заблуждавай. От твоя страна може и да няма чувства или желания, но от тяхна... ако не си грозна (а ти не си), бъди сигурна, че биха ти го ... до сливиците преди да кажеш "гък". Най-близкият ми приятел от мъжки пол (с изключение на ... гаджето ми (бахти противната дума)) най-откровено си ми казва, че не би ми отказал и би ходил с мен. И двамата сме щастливо обвързани, впрочем.

В смисъл... свободна си да се заблуждаваш, но не можеш да заблудиш нас. Ако до този момент е имало приятелство между вас, трябва да си пълна глупачка, за да вярваш, че ще продължи да е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си