- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- петна от пъпки
Здравейте, от доста време насам се опитвам да се отърва петната от пъпки... Въпреки че не стискам пъпките кожата ми е много чувствителна и винаги ми остава петно, което не се маха по няколко месеца.. Споделете как се борите с досадните петна.. домашни маски, медицинска козметика, всичко ще ми е от полза.. наистина съм отчаяна
Избелващи кремове. Домашни маски - лимон с хума или лимон, сода, кисело мляко и хума. Иначе аз ходих на пилинг миналата зима, тази зима ще продължа.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз пък вчера ходих на козметичка ,прави ми някакви процедури стиска ми пъпките ,черните точки и сега съм зачервена като домат и пъпките са много по-видими,макар че мина ден.Дадох и 30 лв,направо не знам какво да правя.Тя даже и фдт сигурно няма да ми даде за първия учебен ден да не си слагам и.... ;(
Избелващ крем + силна слънцезащита независимо от сезона. В противен случай може да ти избият още повече петънца или да ти се раздразни кожата. Мисля, че домашните избелващи маски са подходящи за освежаване на тена, но може и да нямат голям ефект върху петната от пъпки.
bebsiii: Червенината не зависи от кадърността на козметичката, а от дразнимостта на кожата.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.