Не бях сигурна точно в кой раздел да пусна темата и я пускам тук - ако модераторите преценят ,че има по-подходящ раздел да я преместят! Така - въпроса ми е някой тренира ли конна езда ? Ако да - къде? Как се справя,ходил ли е на състезания И т.н. Пускам темата защото от днес се записах да тренирам на едно място във Варна и ми и е интересно да разбера повече от гледна точка на хора които са практикували или практикуват.
Здравей, ако още не си се отказала от конната езда, във Варна има две конни бази които предлагат учебна езда:
Конна база Кичево - цената за 1 урок е 15 лв
Конна база Виница - цената за 1 урок е 10 лв
Препоръчвам базата в Кичево, по-далеч е, но тренировките са индивидуални с треньор, по-интензивни са и наистина можеш да се научиш да яздиш. Не от първия път разбира се, конната езда е спорт който иска да му отдадеш време и труд, но нищо не пречи да опиташ веднъж в Кичево или Виница и да видиш дали ти харесва.
Моята база е в с.Долнослав, Асеновград. Ходя често и съм много доволна. Хората са приятелски настроени, конете са в отлично състояние, самата база също, а пък да не говорим за природата .. Страхотно е просто ! )) Ако някой се интересува повече , нека ми пише !
Здравей,
Аз съм от Пловдив и от четири годишна се занимавам с конна езда и по-точно с дисциплината прескачане на препядствия.Сега съм на 14 години и вече съм участвала в 7 състезания.Аз не съм ходила на уроци или нещо подобно баща ми е мой треьор.Не мога да ти препоръчам конни бази във Варна но около Пловдив и Хисар има много хубави.Единственото нещо , което мога да ти кажа е , че не трябва да се отказваш от ездата.Пожелавам ти успех.