- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви кара да го обичате/да я обичате?
Обичам усмивката му,
Обичам как ме кара да се чувствам най-красивото и обичано момиче на света,
Обичам мъжкарското му поведение,
Обичам визията му,
Обичам дори и непукизма му, който толкова напомня моят
Обичам секса с него
Обичам да му казвам, че го обичам
Странно. В кофти моменти никога не съм искала да откъсвам нечия глава и винаги се усещам, че не трябва да говоря неща, за които после ще съжалявам. (примерно)... Сигурно за това съм толко' мекушава.
@Богиня, като обикнеш някого обикновено си запознат и с лошите му и го обичаш именно и въпреки тях. Преди да го обикнеш виждаш добрите. Като се замисля... въпросния човек може да няма лоши (за теб), но не мисля, че любовта се проявява най-силно в 'лесните и розови' моменти (в кавички, защото не са лоши моменти <3)
За доста кратко наистина бях усетила, че съм обичана и изобщо не беше в прекрасен период и момент от ъъ любовния ми живот. А не е като да не го бях чувала хиляди пъти преди това.
И аз не си избирам половинката. Аз ходя по стъпчиците на сърчицето си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А какво те кара да мислиш, че всички тези хора, писали по-горе, не обичат половинките си, въпреки лошите им страни?![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дали ще обичаш някого истински, ако не обичаш и лошите му страни?
Обичам както хубавите, така и лошите му качества.
Защото и аз имам лоши качества - той ме обича въпреки тях. Същото важи и за мен.
Обичах го, даже когато ме вбесяваше. Обичах го и по време на всичките скандали.
Просто не съм го споменала. Това не означава, че не го обичам.
Без да целя да се заяждам, но това са две коренно различни неща.
Едно нещо е да обичаш нечии лоши качества - това е напълно нелогично и невъзможно.
Друго е да обичаш някого ВЪПРЕКИ лошите му качества - това имаш предвид.
Няма как да обичаш нечия склонност да закъснява, но го обичаш въпреки това.
За обичането дори когато те вбесява съм напълно съгласна.
Обичам, че е наистина добричък в най-чистия смисъл на думата. Че е трудолюбив и много старателен, грижовен. Обичам това, че умее да се шегува дори в по-тежки моменти. Обичам, че обича да чете. ;д Опитва се да ме разбира, което е голям плюс, защото аз не съм особено лек случай. Търпи ми глупостите. Харесва ме точно такава, каквато съм. Умее да направи така, че хем да се чувствам много обичана и обгърната с внимание, хем да имам необходимото време и пространство да си свърша всичко. Щедър, всеотдаен, нежен, а когато трябва - груб.Харесва ми, че ме кара да се чувствам много специална без да изглежда лигаво, банално или филмирано. Обичам, че е сериозен и наистина прави нещо, за да си изградим дом един ден. Най-най-най-много обичам това, че след година и 4 месеца все още като ме целуне и светът изчезва.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()