.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: Keep walking ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    За последното изречение си права. За другото не съм съгласен, щото успеха идва при смелите. А смелите рискуват щото знаят че ще успеят и не разчитат на късмета. Всички останали рискуват защото се надяват да спечелят. Сещай се кои печелят и защо.

Авторът не може да се откъсне дори за малко от тая мисъл, в момента изобщо не говорим за него а си амортизираме копчетата и създаваме работа на гугъл роботите.

едит: Авторе, твърдя че си със самочувствие без покритие. Има разлика. Да тълкувам дума по дума ли искаш?

Щoм си разбрал идеята my work is done. Any more questions?
    Последно редактирано от valdesbg : 09-17-2012 на 00:07

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Е,валдес,тук малко изгрубя.Не мисля,че чак да е без покритие.Може би е малко над необходимото,ама чак пък на 100%...Момчето е будно и доста интелигентно за годинките си и няма нищо лошо в това да се цени и да се има за нещо повече от масата затъпяващи пъпчиви пубери.Всъщност и той Е нещо повече от тях и нр мисля,че трябва да го е срам от това.Иначе и аз не съм фенка на "външността над всичко",но и той е прав,че ако момичето не го привлича,едва ли би имал нещо повече от приятелство с нея.Казах го и пак ще повторя,трябва да имаш някакви критерии,но понякога трябва да можеш да пренебрегнеш едното за сметка на нещо друго и да си даваш ясна преценка за това. Самоусъвършенстването е най-правилният подход за мен-в единият случай печели интелектуално и друг вид развитие за себе си и за лично удовлетворение,а в другия-натрупва качествата и предпоставките за една качествена връзка за вбъдеще.Въпросът е как авторът ще съпостави развитието си и срещите с момичета.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    В мислите на хората
    Ми направи му свирка тогава

Пича може да е много готин, ама мрънка за едно и също, знае кво трябва да направи ама си седи на ушите. Двете не вървят...

П.П. Малко-то изгрубяване всъщност ми е учтивото към подобен тип хора.

Dr. Gregory House

Вярно, аз съм казал 'голямо самочувствие', но вложих същия смисъл, смятам че самочувствието ми се припокрива с това което съм.
    С последния ти пост пак не съм съгласен, не съм дошъл тук да 'мрънкам', а да получа съвети, мнения, най-вече отзиви за положението ми. Предлагам ти да не влизаме в излишни полемики, защото нищо полезно няма да излезе и за двама ни.
    Разбрах твоята гледна точка, благодаря ти за наблюденията и отделеното време.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ми направи му свирка тогава

Пича може да е много готин, ама мрънка за едно и също, знае кво трябва да направи ама си седи на ушите. Двете не вървят...

П.П. Малко-то изгрубяване всъщност ми е учтивото към подобен тип хора.
    Това за свирките ще се престоря,че не съм го видяла.

Явно чак след коментарите и нашата дискусия авторът (май) осъзна какво трябва да прави.Ако и преди това беше наясно,нямаше да пуска тема...

Град
    В мислите на хората
    Не е нужно да ми благодариш. Ако си взел каквото ти трябва - действай и го прилагай на практика. Ако не си - питай. Тук даваме тонове опит, къде полезен, къде не толкова. Начините са различни според стила на въпроса ти. Споровете кой с кого е съгласен предлагам да ги оставим. Щото са безсмислени, и щото само качват цифричките под аватара. Не съм съгласен с теб не съм съгласен и с русокоската. Ама кво значение има? В случая какво мислиш ти няма никакво значение, щом си в позиция на питащ... значи нещата не са ти ясни. Слушаш, попиваш и мълчиш. Ако не ти харесва - хикса горе вдясно и питаш другаде. Ако искаш дискусия, където има значение какво казваш - тогава го направи като такава и изрази становище.

Ако искаш да ми благодариш - направи го както трябва. Идваш до нас и ми го казваш лично.

Блонди - а дано, ама надали

Dr. Gregory House

Хаха, това че съм поискал съвет не означава че ще приема всеки такъв за правилен и обективен, и ще тръгна да го правя механично, нали за това ми е даден тоя мозък, да мога да го обмисля, ти в случая си свърши работата, даде съвет, аз го разбрах, благодарих ти, точка.
    А пък като не ти стигат виртуалните благодарности ориентирай себе си към хикса.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Блонди - а дано, ама надали
    Еми авторът сам ще си прецени кое да приложи и кое не.Ние даваме мнение,а дали ще ни послуша е въпрос на личен избор.Не може да го накараш насила да се съгласи на 100% с еди-коя си гледна точка,ако той сам не пожелае.

Град
    В мислите на хората
    Не го карам да се съгласява с каквото и да е. Искаш кило домати от пазара - квото ти сложат тва ще вземеш. ако искаш да си избираш - отиваш в Кауфланд примерно и си подбираш.

Меко казано странно е при положение че иска мнения да казва не съм съгласен с еди кво си, тва не е така и блабла. Като не е съгласен, ок, подминава и толкова. Не знам акк по друг начин а го кажа че да стане ясно - на харизан кон зъбите не се гледат.

Dr. Gregory House

Глупости говориш, и се опитваш да ги подкрепяш със ужасно неточни сравнения.
    Аз търся съвет - ти даваш. Оттам нататък си имам правото да съм съгласен/да не съм съгласен, да последвам съвета/да не го последвам и така нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си