.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Keep walking ...

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ти, все едно, ми копира биографията... Същия съм, с тая разлика, че са ми давали шансове и съм ги изпускал като пълен идиот. После ме е било яд дълго време, ама вече не ми пука.
    Няма проблем да си занижиш критериите за външен вид, ама за характер, недей за нищо на света. Като гледам, си сериозен човек и не ти трябват лигави и прости кифли.
    И аз мисля, че единственото предимство да си необвързан е свободата, ама не разбирам, защо според теб, те е нещо малко.

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Повечето хора на твойта възраст си лягат сутрин, защото играят игри. Ако съдим че ти и един от тях, извинявай, но нямам как да си намериш нещо читаво.
    Айде да не ме приобщаваш към стереотипи без да знаеш дали е така?

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ти, все едно, ми копира биографията... Същия съм, с тая разлика, че са ми давали шансове и съм ги изпускал като пълен идиот. После ме е било яд дълго време, ама вече не ми пука.
    Няма проблем да си занижиш критериите за външен вид, ама за характер, недей за нищо на света. Като гледам, си сериозен човек и не ти трябват лигави и прости кифли.
    И аз мисля, че единственото предимство да си необвързан е свободата, ама не разбирам, защо според теб, те е нещо малко.
    Свободата е едно от най-съществените права на човека. Но тук не говорим за пълно лишаване от свобода, загубата е частична, а това което получаваш в замяна е много повече, поне аз така го виждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си