.
Резултати от 1 до 25 от общо 243

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Не ми отговори. Как така нарочно да се пести такава информация? На Библията никъде не й пречи да споделя за кръвосмешения. Нали писанието (както му викате) е цялата истина и уж трябва да е пълно от към факти, така че да не се злоупотребява с подвеждащо тълнукване на съдържанието. Нали Бог/Светият говорят чрез теб? В момента избират да не отговорят на този въпрос ли?
    напротив, вече ти бе отговорено достатъчно ясно, просто нарочно не е споменато/написано за жените им, защото тогава първите човеци са правили секс с свои роднини, и затова е пропусната тази информация, за да не се даде лош пример на останалите човеци, понеже ако те са знаели че е имало такова нещо, тогава немалко от тях са могли да се осмелят да имат полови връзки/сношения с свои роднини, а други биха могли да се отвратят от това и да похулят Бог, и затова тази информация не е била спомената, обаче за Бог половите сношения между роднини не са били проблем, тъй като Той е могъл да направи това да бъде безгрешно, понеже именно Той е създал всичко и Той може да го направи да бъде съвършено при всякакви положения/условия/обстоятелства каквито би Си поискал/допуснал

"Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде. И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я" Битие 1: 27-28,

"И Господ Бог създаде жената от реброто, което взе от човека и я приведе при човека. А човекът каза: Тази вече е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарече Жена, защото от Мъжа бе взета. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът. А и двамата, човекът и жена му, бяха голи и не се срамуваха." Битие 2: 22-25
    Последно редактирано от npp : 09-25-2012 на 07:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си