- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Логически несъответствия, парадокси и чисти простотии в християнството.
Съжалявам, но аз не съм второкласничка и не се възприемам като такава. Съветвам те да уважаваш чуждото мнение, защото това, че мислиш дадено нещо за вярно не го прави такова. Плюс това ти не ми знаеш името дори, за да кажеш аз колко знам и колко не. Щом смяташ, че аз не знам нищо от наука и религия-обоснови се, както аз направих. Аз нямам нищо против хората, които вярват в Бог, Алах, Буда и пр. Всеки е свободен да вярва в каквото пожелае. Аз, както и другите си казваме нашите позиции по въпроса и щом ти искаш да спориш ще те помоля да не говориш като второкласник, а като зрял човек. И не, не казвам, че аз разбирам от всичко, но аз се интересувам от наука, интересна ми е и от там аз съм изградила своето мнение. Ти нямаш никакво право да съдиш другите в какво вярват, както не е коректно другите да те съдят, защото вярваш в Бог. Това, че аз не приемам християнството, както ти го приемаш не ме прави по-малко човек. Също така искам да те питам защо, според теб, религията не се доказва? Очаквам нормален отговор.![]()
^^^
Бургас <3