- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Логически несъответствия, парадокси и чисти простотии в християнството.
Отново съм съгласна с Nam3less3, само със забележката за словосъчетанието "сляпа вяра", която отправих по-рано.
Коментарите по темата почнаха да излизат извън пределите на познанията на всички ни, така че нямам намерение да изпадам в многословие като в предните си постове, където просто държах да затвърдя становището си, след като имаше интерес.
Доктор сатана, все още не разбирам как един привидно интелигентен човек като теб, би предпочел да се слее с масовката, за която животът е едно празно съществуване, лишено от смисъл и логичност. Излиза, че не си по-различен от тези, за които животът е един огромен гуляй и пошлост, без морал, без принципи. За мен мисленето ти е ограничено в този смисъл на контекста. В самата основа на това да гледаш на всичко като сиво и празно, се крие подсъзнателен хейт, който пък е породен от друго. Голяма грешка си допуснал като си кривнал от правия път. Убедена съм, че е станало нещо, което ти е повлияло доста на мисленето, или може би някой, но идеята е същата. След малко ще ти отговоря и на ЛСто.
incadeptus, ти като къв се явяваш, че да обиждаш хората по този просташки начин. Я бегай в кофата и не пълни раздела с безсмислени (меко казано) и много не-на-място коментари. Недей много се интересува аз коте ли съм, тигър ли съм, а помисли ти как изглеждаш с твоите "просветени мъдрости" и хвани влез в коловоза докато е време. Ако действително си на 14, значи би следвало в близкото бъдеще да ти дойде акъла и да се поправиш. Това го казвам като съвет, а не с цел нападка.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *