Не виждам проблем в това,че преобладават възрастни учители.Въпреки,че зависи за колко възрастни говорим,но така или иначе щом навършат определена възраст,училището ги пенсионира и намира нови преподаватели.Относно младите учители,досега сме имали няколко и смятам ,че си зависи от самия човек,а не от това на колко е.Забелязах,че повечето ни млади преподаватели се опитваха да поддържат някаква дистанция,което им изигра лоша шега и им се качихме на главата(но бяхме и в прогимназията,така че...нямаха шанс ).Изпяваха си урока,даваха някакъв план и изпитваха,общо взето това правеха.Имахме един заместник по математика,който буквално загуби контрол и изхвърли един наш съученик,като под "изхвърли" имам предвид,че го хвана,завлече го към вратата и го изрита в коридора.Но пък има и много готини,които постоянно се усмихват,пускат шеги и в същото време преподават интересно и знаят как да респектират учениците.Не знам защо всички си мислите,че учителите над 40 са изкуфели и т.н.,но в училището ми преобладават,както и в повечето у-ща,и както казах си зависи от човека,не от възрастта му.А относно привличането на млади учители(линкът не се отваря),не виждам как ще стане,предвид условията,...но пък дори сега,желаещи не липсват.