- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли във връзките от разстояние?..
Стига да се виждат и на живо - да.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не.
Това заглавие го асоциирах с: "Вярвате ли в духове","Вярвате ли в съществуването на извънземни"...
Във връзките от разстояние вярвам само тогава, когато преди това са били сериозни и се е наложило да се разделят и то за ясно определен период от време!
Налагало ми се е приятелят ми да е в чужбина за няколко месеца, но сме издържали(но все пак освен доверие, се изисква и да свикнеш, че когато ще имаш нужда от него,него ще го няма). А твоя ще учи, ще има ваканции, ще можете да се виждате от време на време, а защо не и ТИ да пътуваш до неговия град?! Но пък сте в началото на връзката си и не знам, колко го желаете и двамата.
Всичко си е до хора,характер и нерви.Понякога тези връзки са доста издръжливи,доста по сплотяващи също.А след като видиш любимия човек,вълнението е по-голямо след дълга раздяла.Но наистина понякога ,когато не можеш да го видиш в моменти в които имаш най-много нужда от него е тежко.Имала съм такава връзка,мога да твърдя ,че е била най-хубава,дълга и смислената,която съм имала до сега.Стига да имаш безусловно доверие на човекът до теб и непрестанна комуникация,но не казвам да се задушавате един друг.
Вярвам,но такава връзка приключва както всяка една друга.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
донякъде вярвам :о
аз няма да предам никога плюшените меченца и розовите облаци <3333
пп. прочетох само заглавието.
наложила съм си от доста време да съм по-лаконична така или иначе :>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Неверници черногледи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не вярвам...не съществува за мене връзка, ако не се виждат поне веднъж в седмицата хората...реално, ако очаквате наистина след година да сте заедно, по-добре не се обвързвайте един с друг строго...виждайте се, когато можете, чувайте се...оставете го като флирт, докато нямате условията да прерастне в нормална връзка...така е по-добре, отколкото безкрайните телефонни/ скайп разговори, обяснения кой къде е бил, ревности и караници...защото това май съсипва накрая всичките връзки от разстояние - загуба на интерес или загуба на доверие....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Според зависи..Имах такава и естествено трябваше да приключи още при първата раздяла.
Ноо имах надежда,че нещата ще се оправят..
С една дума ''връзките от разстояние'' не са за всеки/а и зависи от партньора!
Ние не сме с черниочи бе мила Щруди.А извънземните и духовете си съществуват ко толкова ;д тва е нормално,и да вярвам понякога ако абе трябва да се виждат от време на време.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
ПИШИ НА КИРИЛИЦА.
ShtrudeL
Последно редактирано от ShtrudeL : 09-15-2012 на 22:06
Далече от очите - далече от сърцето
Аз съм на това мнение и съм се убеждавала многократно, че е така, но ако любовта ви е наистина силна може и да успеете да я запазите. Успех :*
Отговор като ''не'' и ''да'' на този въпрос не може да има.При всеки човек е индивидуално, разбира се. Какво значи ''не''?
При нас не се е получило, та и при вас няма... е, това е изключително лекомислен отговор, дами! /извинявам се за обръщението, но доколкото чета, само дами виждам...
/
Щом и двамата не искате да приключвате-просто недейте.Трудно ще е, да, но ако успеете без забежки, драми и пр., това ще е една желязна връзка.
Ние приключихме всичко с края на лятото. И двамата не искаме да се нараняваме, да се лъжем, именно защото се познаваме и знаем, че това ще стане. Беше красиво като мираж, но не всеки би издържал на това...
Честно казано, не харесвам такива връзки понеже не знаеш другия човек какво прави, дали те лъже или дали не ти изневерява, просто тези връзки осен страдание нищо не носят...
^ Че ти и иначе не знаеш. Може да са от един град и единия да мисли, че другия си е в тях, а той да е на майната си и да се чука с друг/друга. Не става въпрос за това. Става въпрос, че вижданията са редки, по-трудно е като не участваш в живота на другия активно, а само пасивно. Т.е не си там точно в трудния момент, когато просто имаш нужда от морална подкрепа и прегръдка, примерно, защото този момент може да се случи когато и да е, а вие не можете да се видите когато и да е. По телефон/скайп просто не е същото. Все нещо е, да, но не е същото.
Изнедваш ме, Азория, защото те имам за доста зрял човек принципно, и още те имам за такъв де, а питаш за връзка от разстояние. Не знам, предполагам, че може да се получи, имайки впредвид ситуацията. Дано да се получи (:.
А за чувството за познанството от години - при мен все се е оказвало по-встрани от колкото съм си мислела. Съжалявам, ако съм поставила знаменател, просто това е мнението ми.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Същото и при мен. Моя съвет е първо да помислиш дали той го заслужава и ако според теб е така, поговори с него. Виж и неговото мнение. Една връзка от разстояние може да бъде успешна, а самото разстояние дори може да ви сближи. Всичко зависи от вас - дали ще си имате доверие и дали ще бъдете честни един с друг.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Аз лично имах такава връзка, която продължи 2 години. Мога да кажа, че със сигурност е възможна такава връзка, стига да е желана от двете страни и нещата да са истински. На мен това ми беше първата истинска любов..
Трябва обаче да си помислиш много добре, защото ще е доооста трудно, а повярвай ми от личен опит ти казвам след като се влюбиш става още по-сложно. Както всяка връзка ревността е сериозен фактор, но тук ако я има нещата са много трудни, защото все пак няма да се виждате всеки ден. Ние бяхме разделени от 300 км. , но въпреки това успявахме по някакъв начин да се справим..до един момент.
Стана доста дългичко, ама се опитах да кажа, че е много трудно, но не невъзможно. Все пак вие си преценяте дали ще си струват всичките мъки
Аз лично не бих преминала през всичко това отново.
Последно редактирано от make_me_love_you : 09-16-2012 на 11:43
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
LeprikonA , благодаря за хубавата оценка, но не е невъзможно да си зрял и малко романтичен човек едновременно.Случи ми се да имам чувства към човек,който живее далеч от мен и няма как да върна времето. Питам за "връзките от разстояние" ,защото ми е любопитно да видя различни гледни точки. Разказах си накратко историята, за да не е просто безсмислено зададен въпрос в раздела. Както обаче казах - не бих позволила мненията реално да повлиаят на решението ми.
Все пак ще опитам, защото най-сетне ми се случи нещо хубаво и не мисля да се откажа заради някакви си километри. Ако те все пак са спобни да ни разделят поне после няма да ме е яд на себе си ,че не съм опитала и ще знам,че няма за какво да съжалявам.
Благодаря на всички за отговорите и съветите. Темата може да бъде заключена.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: