- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някаква женичка иска да се запознаем
its a tranny trap !
аз винаги съм мн съмнителен към всеки непознат, който ми пише в скайпмакар, че такива не е имало от 2-3 години
n00bs
Оф педерасьо, не ти е лесно ама хич
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ъъъ... защо използваш тая версия на скайп от преди 3000 години О.о
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Насе,аз покрай тия индивиди напълно обърнах резбатаЕй тва хетеросексуалните мъже са ужасТни,пък като цяло и хетеросексуалността.Напос едък всеки разговор с непознато момче ми завършва с -"пич,разкарай се.лесбийка съм"
![]()
![]()
Бъгва ми форума дсхфдсйфгбс.Та напоследък всеки разговор с непознато момче ми завършва с - "пич,разкарай се.лесбийка съм".И не е,защото се движа с гейове.Не ми харесва като цяло хетеросексуалността.Гадни са ми някак си тези двойки.Да видиш две момчета,или две момичета да се натискат е далеч по-сладко ^^
Има нещо сбъркано и във вашата сексуалност.
Асексуални, гейове, транс, травестити.... кво ме интересува мене?!
По-сладко било двама мъже или две жени да се натискат...?!!
Само да спомена, че хората се раждат с ясното съзнание каква им е сексуалността. наистина има асексуални и не си противоречат в мненията си.
Други от малки пият хормони и не го навират на хората в лицата - такъв и такъв съм...
Омръзнавате някак си, а някои се излагат.
Насето си е ясен.
ама другите са много, много противоречиви
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...