.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Университет

Здравейте въпросът ми е малко необичаен, но тази година съм първи курс във винса искам да знам необходимо ли е да купувам ученици и да ли трябва да ги нося в университета или мога да си ги ползвам вкъщи за да уча.Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на JDeel
    Ученици искаш да купуваш, интересно

Като си видиш програмата и посетиш първите лекции, даскалите ще ви кажат всички изисквания. А учебниците се продават в близките книжарници, така че по сигнал - отиваш и се снабдяваш с каквото трябва. Макар че аз съм бил в друг университет, навсякъде трябва да е едно и също.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Даскалите трябва да си питате бре. Някой преподават само по лекции, други държат на учебник.
    Огледайте се с колегите и ще се изучите какво трябва да правите.
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Естествено, че трябва ! И всеки ще си каже дали държи да ги носите на упражненията, на лекциите нямаш нужда от тях.
    Първия семестър аз имах само по микро учебник, но по принцип по всичко има Ще си прецениш като ги видиш, а и те ще ви кажат. Тая седмица всичко ще ти стане ясно , не се притеснявай.
    п.с. ако имаш някакви въпроси може да ме питаш на лично, и аз уча там ;д ще се радвам ако мога да помогна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Предлага ви се възможност лесно и бързо да спечелите малко пари, като единственото условие е в рамките на 15 секунди да изпишете буквите и числата, които виждате на екрана. Регистрацията на сайта
    http://www.megatypers.com/register
    е напълно безплатна и от вас няма да бъдат потърсени никакви пари. Кодът за покана е 4ADK Печели докато се забавляваш!

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Зависи от специалността, но при мен няма учебници. Лекции, интернет, уикипедия и изпитите взети. По-важно е да мислиш, не да зубриш и да повтаряш като папагал материала.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Пък на нас ни казват ако искате си купете учебници и учебниците са издателство на университета и са писани от доцентите в университета, тоест тоз, който ни предава, той е написал учебник и на кара да си го купуваме от него, но не е задължително може само да пишеш на лекции и тва ще ти върши работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си