- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЪЖЕН ! ! !
Здравейте приятели . Напоследък съм нещо саднат от време на време . През деня с приятели винаги аз съм човека , който им прави шоуто , говоря на всякакви теми сериозни несериозни за всичко , изслушвам хората , но има нещо , което ми липсва ... приятелка ще да е . Не знам от година не съм ходил с момиче , излизал съм , но не и гаджета . Искам нещо сериозно , но не знам какво става вече :Х Високи критерий ли имам и аз не знам . Грозен ли съм :Х Момичетата 90% от тях поне гледат външността , то ако е така шанса да тръгна отново с някое момиче е минимален :X
Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти
проблема ти е че хленчиш вместо да се стегнеш
ОДИН!!!
Не братле , не хленча всичко е чук , само момичетата и то определени не върви :X FELIPE BRO : ) надъха ме с тоя пост![]()
Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти
Стегни се.
Никоя не харесва някой, който постоянно хленчи, жалва се и е тъжен.
А тъй,не хленчи и се стегни.Коя ще иска гадже,което хленчи? Ъ?![]()
+ огледай се хубаво,НЕ може да няма някое момиче около теб,просто явно не я забелязваш(по една или друга причина)
Любовта идва,когато най-малко си очаквал,или когато вече спреш да търсиш. (колкото и изтъркано да звучи е истина)
За всеки влак има пътници.. не се притеснявай.. ще дойде неочакваноУспехи в любовта занапред!
![]()
Като визията ти според теб не е дистатъчна, впечели с характер с маниери, ако не е някоя кифла, ще го оцени.
Защо всички започнахте да му казвате че понеже хленчи не може да си намери приятелка, Вие познавате ли го че да го съдите по тоя начин >?< . Ем АВТОРЕ стаписваш ли се нещо, когато си с момичета или ? Какви са твоите предположения трябва се нещо да те мъчи и да си мислиш, че е зареди него.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN