.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Angry Не понасям класа си!

тЕ са просто ужасни!!нЕ мога да ги понасям!И не знам как ще издържа!!!!

Голям фен
    На колко години си?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    добрЕ и както попитаха по горЕ^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Banned Мега фен
    като половината форум сиг. ... и нда.. на колко си ? просто игнор и това е...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не обръщай внимание.

Сприятели се с хора от съседните класове и междучасията ги прекарай с тях. Така ще си задължена да си с класа си само през часовете, а тогава няма кой знае какво да стане и подобни.

Голям фен Аватара на black pearl
    Е и аз не ги понасям ама още една годинка ще стискам зъби !

Те и моите съученици не са цветя... Повечето са с много нисък успех,аутсайдери,подли,лиц мери,двуличници,да не разправям...Има 10-11 свестни човека,дружа си с тях,иначе съм се сприятелила със учениците от съседните класове.
    Игнорирай класа си и се сприятели с учениците от съседните класове,друг начин няма...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Като не можеш да ги понасяш, направи така и те да не могат да те понасят и ще стане забавно.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Е и аз не ги понасям ама още една годинка ще стискам зъби !
    и аз така

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Моят клас всички сме на групички и горе-долу 10 човека са приятели с някой (1-2 човека макс), а останалата част на класа ми (включително и мен) се търпят.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ние ще сме 12 клас, никога не сме били единни, разделени сме на момичета и момчета и съответно групички в двата ''лагера'' , така че не се отчайвай. Просто в един момент спира да ти пука и разбираш , че всеки се интересува от себе си, независимо дали си в училище, университет, работа и т.н. Ако имаш приятели, с които сте по-близки не би трябвало да имаш проблеми с това какъв е класът ти, дали сте сплотени или не и пр.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз също не мога да понасям класа си, не ми се ходи на училище... Ще се гръмна...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Направи нещо по въпроса тогава, не мрънкай по форумите. Колко му е да се преместиш...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си