Не знам дали е нормално да съм на 15 и никога досега да не съм имала гадже...напоследък всички започнаха да изпробват нови неща (ходене по купони, пушене, напиване, секс-нормалните тийнейджърски неща), а аз не правя нищо подобно, защото просто не го намирам за правилно....започвам да се отчайвам, защото не мога да си намеря гадже.Не знам дали се дължи на това, че съм много срамежлива и честно казано не общувам с момчета не знам как да се отпусна срам ме е или по-скоро ме е страх....иска ми се да ми кажете каква трябва да съм, за да ме хареса някое момче..никога през живота си не съм харесвала някой, но всеки ден се убеждавам, че момчетата са много повече от момичетата и ми се иска да се доближа до тяхното мислене...дори не знам какво да напиша...сигурно причината никой да не ме харесва е в мен, защото не съм красива, с хубаво тяло,коса или кожа-да,никой не е перфектен,но аз съм ужасна..не знам какво да направя, защото не съм виновна за това,което съм...надявам се поне вие да ме разберете..!просто искам да общувам с момчета, но ме е срам, да не ги отблъсна с поведението си,с външния си вид, страх ме е, защото може да не ме харесат...знам, че за всичко има време, но не мога да чакам повече..