Първоначално написано от
Luidgie
Без да ми се обиждаш ама си глупава! Ти какво овца ли искаш да си? Пенка, Пена, Маша и т.н. си имат гаджета и се чукат като зайци - дай и аз, че да се впиша в овчето стадо. Дай да си променям характера и идеалите, само и само да стана като останалите и да съм част от това невероятно стадо. К'во като нямаш гадже бе? Кви са тия теми само от типа на "Искам гадже, всички си имат! Как да си намеря гадже? Как да изглеждам, как да се държа, че да подлъжа некой капут да тръгне с мен?" Не осъзнаваш ли че е бая жалка тая история? К'во гаджето ще те направи социален индивид, пълноценен човек! Истинска жена! Аре обясни ми за какъв дявол го "дириш" т'ва гадже? За да си кат Пена и Пенка ли? Или за да си от готЕните дето си разправят на всеослушание колко пози са правили, как са се напили кат чукове и са се изчукали в кенефа с некой непознат баткоуУуУ и са хванали гонорея?
Едит: Ако всички хванат сифилис и ти ли ще искаш? Сигурно ще ни питаш как да си намериш сифилистик и как да си лепнеш сифилис, че да не си по-назад от другите?
Едит 2: на 15 години не могла да чака повече - ха ха ха! Живота ти свърши моме, край, толкова си стара, че пишеш с бюста си сигурно. Бас държа, че не можеш да чакаш, щото искаш да си като другите момета, не защото самата ти искаш.