Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
Без да ми се обиждаш ама си глупава! Ти какво овца ли искаш да си? Пенка, Пена, Маша и т.н. си имат гаджета и се чукат като зайци - дай и аз, че да се впиша в овчето стадо. Дай да си променям характера и идеалите, само и само да стана като останалите и да съм част от това невероятно стадо. К'во като нямаш гадже бе? Кви са тия теми само от типа на "Искам гадже, всички си имат! Как да си намеря гадже? Как да изглеждам, как да се държа, че да подлъжа некой капут да тръгне с мен?" Не осъзнаваш ли че е бая жалка тая история? К'во гаджето ще те направи социален индивид, пълноценен човек! Истинска жена! Аре обясни ми за какъв дявол го "дириш" т'ва гадже? За да си кат Пена и Пенка ли? Или за да си от готЕните дето си разправят на всеослушание колко пози са правили, как са се напили кат чукове и са се изчукали в кенефа с некой непознат баткоуУуУ и са хванали гонорея?

Едит: Ако всички хванат сифилис и ти ли ще искаш? Сигурно ще ни питаш как да си намериш сифилистик и как да си лепнеш сифилис, че да не си по-назад от другите?
Едит 2: на 15 години не могла да чака повече - ха ха ха! Живота ти свърши моме, край, толкова си стара, че пишеш с бюста си сигурно. Бас държа, че не можеш да чакаш, щото искаш да си като другите момета, не защото самата ти искаш.
не съм много съгласна с твоето мнение! не искам да съм като другите, те са тъпи ''овце'' както ги нарече да съгласна съм и също така не мисля,че нещата,които правят са правилни не искам да съм като тях и никога няма да допусна такава голяма грешка да подражавам на тях...просто се чувствам празна и самотна.Имам приятели,които обичам и на които много държа, не се оплаквам от живота си,защото го харесвам такъв какъвто е сега...но вече ми става неудобно,защото всички на моите години(поне тези които познавам) си имат гаджета просто всички говорят за това какво са правили или колко е мило гаджето им...постоянно,когато излизам с някоя приятелка и тя е с гаджето си и аз съм на заден план всеки път и за всички..не знам защо толкова силно искам гадже може би,защото любовта е навсякъде където отида,във всяка 2ра песен,която чуя,във всеки филм,който гледам или книга,която чета! Искам да съм като другите,да имам смелостта им, да говоря с момчета да излизам с момчета,но просто отблъсквам хората...

Мерси на всички за мненията не искам да бъда от лесните момичета,които излизат с всеки,правят го с всеки и правят каквото им кажат!Каквото и да правя не всичко е във външния вид,не мога да го променя така съм се родила,а и не може да стана красива изведнъж за всичко се изисква време и усилия.Истината е,че никога не съм била уверена в себе си,никога не съм имала самочувствие, имам прекалено ниска самооценка,но не знам как да започна да се харесвам на самата себе си и да приемам това ,което съм!Явно не ми е било писано да си намеря гадже толкова рано.Жалко е,защото въпреки не хубавия си външен вид,аз все пак имам сърце,душа,доброта за разлика от другите,но в днешно време явно никой не оценява това..=)