- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли ?
Има ли наистина момиче/момче, което не е спало с някой преди 20 годишна възраст.
Не... никъде в света няма . Сори. Ти си първият.![]()
Има, има ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има естествено! Но от симпатичните са голяма рядкост, другите са повечето грозноватички или пухкавки.![]()
Предполага се, че има.
Във форума, преди имаше тема за девствен на 23.
А, чела съм и за девствен на 26!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Разбира се имах две приятелки, които не са имали интимен контакт преди 20. Освен това имам и доста познати. Аз съм на 23 имам колежки от института, които са ми признавали, че не са правили секс. За какво задавате такъв въпрос?
Има естествено,но са голяма рядкост.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Има момичета който се пазят за първата брачна нощ !![]()
>>DjBelev<<
Имам колежка от университета, девствена на 24, там има проблем с възпитанието, подозирам, че ще стои девствена, докато не се омъжи...имам и още няколко познати, за които знам, че са били девствени на 20, повечето на по 21-22 се "прежалиха" да кажем...
Имам приятел на 25, който е девствен. Изглежда добре, излиза, забавен е...не иска да прави секс, докато не срещне "любовта на живота си"
Излизала съм с момче - симпатичен, забавен, абсолютно нормално поведение...докато не си легнахме заедно и ми каза, че е девствен...на 20 беше, почти навършил 21...питала съм го защо - отговорът беше, че не е насилвал предишната си приятелка и една връзка не е само секс...доста време се чувствах супер тъпо, че аз съм му първата, но има някакъв извратен чар в това...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Има ги много такива. И не е чак толкова фрапантно, колкото тва с 26-те години монашески живот. Дееба, на мен ми се схваща ръката само като си помисля, пък за тия момчета(че и момичета) не ми се мисли. До 20 е прежалимо някак, ама след 26 е тъжно и говори за някъв проблем с общуването.
Не,няма.Ти си единствен/а и уникален/а.Възхищаваме ти се до болка.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!