.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: момчета?

момчета?

ммм такаа, въпросче към момчетата: какви момичета ви впечатляват (всеки с вкуса си); нахакани или срамежливи, да речем...?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    мисля чу имаше такава тема :3
    но нищо
    предполагам ще е нещо по средата -.-

еми аз не намерих такава тема, намерих 'как да впечатлим момче' или нещо подобно, но тук не става въпрос какво да направя аз, за да впечатля някой си там, ами какво им харесва на момчетата, без да се мъча да им се харесвам....

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ми просто бъди себе си без преструвки
    правилният ще те хареса :3

Мега фен
    секс и темата е затворена

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Ами не прекалено срамежлива за да не си говоря сам нито много нахакана за да не ми надуе главата с глупости.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално е да искат нещо по средата. Не е задължително да е едно от двете крайност. Както повечето момичета искаме нещо по средата, така и те. Повечето визирам, не всички.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да мълчиш като риба и да ти вадят думите с ченгел от устата никак не е приятно,ама още по-неприятно е да не могат да вземат думата от теб,защото ги занимаваш с подробности,които ни най-малко не ги вълнуват...Трябва да умееш и да контактуваш,и да изслушваш.Ама да си само публика или само оратор,не става...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Кво ти пука кво им харесва на децата, живей за себе си, прави си веселото, пък който трябва ще те хареса каквато си(подкарахме го на клишета пак).

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Бих казал нещо по средата...Излизал съм и с двете крайности,с момиче което за 2 часа каза 17 думи от който 11 бяха "да" или "мхм" щото аз обяснявах нещо и тя само се съгласяваше...излизал съм и с момиче което 4 часа не спря да говори,да ми обяснява за нея,за тва,за онова,тамън кажех нещо и тя "аа тва да,мноо яко и аз така бла бла бла бла....." Всичко трябва да е в граници,попринцип е нормално едно момиче да е по срамежливо,тва е секси според мен,но пък трябва да е и нахакана малко,да има самочувствие,да не я е страх да покаже себе си и да говори за себе си
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Е, има разлика между срамежливо момиче и между такова с такт, което си мери думите и знае кога е подходящо да си отваря устата и кога не.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ммм предпочитам да е у сридъта.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Аз специално в едно момиче харевам да е самоуверена но не прекалено забавна да има акъл в главаша да знае какво прави да казва направо без да уварта нещата чесна секси хигиена да има и така на татака ..........................

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Има и такива, и такива.
    Мъже, харесващи по-срамежливи. Също такива, които харесват жената да няма грам срам. Има и такива, които предпочитат нещо средно.
    Зависи от човека.
    Иии да, тук това клише важи с пълна сила - за всеки влак си има пътници.

Но не всички пътници имат билети, нали? ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си