Първоначално написано от FunkyPie и ние трябва да гадаем ли,кво? Прави каквото искаш ..
Първоначално написано от FunkyPie и ние трябва да гадаем ли,кво? Не бе, трябва да му стискаме палци.. как пък не.
още ли са обясняваш, ма
Първоначално написано от DaNGeRousLy още ли са обясняваш, ма Тихо МА шаврантио ..
Първоначално написано от dev22 Тихо МА шаврантио .. Нема му говориш на "ма", ясно?
Първоначално написано от ilovedeath Нема му говориш на "ма", ясно? Опс .. Я ПАК !
Кво? И да четеш ли не можеш?
Първоначално написано от ilovedeath Кво? И да четеш ли не можеш? Явно ..
нещо се опитвате да се заяждате, ма грам не ви се отдава :/
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Първоначално написано от Chrizz нещо се опитвате да се заяждате, ма грам не ви се отдава :/ Нали знаеш .. 2-ма се карат .. 3-я печели
Първоначално написано от dev22 Нали знаеш .. 2-ма се карат .. 3-я печели 4тия го прави труден за рисуване и всички са щастливи, знам да
Първоначално написано от Chrizz 4тия го прави труден за рисуване и всички са щастливи, знам да това пък какво трябваше да означава,duDe ?
Не ми казахте мнение за СМАРТФОНА !
Първоначално написано от dev22 Не ми казахте мнение за СМАРТФОНА ! Няма и да ти кажем.
Първоначално написано от ilovedeath Няма и да ти кажем. Умрял съм за твоето мнение !
Първоначално написано от dev22 Не ми казахте мнение за СМАРТФОНА ! мисля да го сменям вече яд ли те е ?
Първоначално написано от DaNGeRousLy мисля да го сменям вече яд ли те е ? Ми да ти кажа не ме е*е .. важното е,че ще съм над всички мой фр с него .. а ти ... няям мнение за тебе
Първоначално написано от dev22 Ми да ти кажа не ме е*е .. важното е,че ще съм над всички мой фр с него .. а ти ... няям мнение за тебе Ама ти верно си кух.
Първоначално написано от ilovedeath Ама ти верно си кух. На някой пука ли му ? Еми НЕ ,а и да МУ .. не ме интересува
Дин-дин.-дин-дин ДИНЯТА я НЯМА .. разбива
Първоначално написано от dev22 важното е,че ще съм над всички мой фр с него
Да, много ще се издигнеш. Ще те имат за бог, да знаеш !
Първоначално написано от DaNGeRousLy Да, много ще се издигнеш. Ще те имат за бог, да знаеш ! Ще ме намразят някой още повече .. ноо щом ме мразят значи виж какви приятели са били ...
http://www.youtube.com/watch?v=rue0HelEtJA :P
ти настина си много кух
Правила