.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Talking Смартфонче .. ;)

Мнението Ви за този смартфон .. ? - http://www.sonymobile.com/global-en/...ones/xperia-s/

Колко струва?

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Колко струва?
    Цена от 671лв. до 830лв. ..

Като гледам не е зле, но си имай едно на ум, че Хпериите много забиват ... Аз на твое място бих си взела Samsung Galaxy s2 Но да не те обърквам сега ...
    Последно редактирано от ChubbyBunny : 09-13-2012 на 09:20

Като гледам не е зле, но си имай едно на ум, че Хпериите много забиват ... Аз на твое място бих си взела Samsung Galaxy s2 Но да не те обърквам сега ...
    Всички ми хвалят Самсунг,но тая марка нещо не може да ми допадне и то точно С2-ката ..

Щом всички ти го хвалят значи има защо, замисли се Баща ми има s2 и няма никакви проблеми ...

А С3 не е ли по-добрия избор .. ии все пак да парите стават повече

Че и питаш. Аз съм с S3 и само мога да ти кажа, че това е нещо уникално Aко имаш възможност - взимай го непременно!

Че и питаш. Аз съм с S3 и само мога да ти кажа, че това е нещо уникално Aко имаш възможност - взимай го непременно!
    Яя ако може дай малко повече инфо за него .. смисъл как се държи,удобен ли е,как е батерията му (колко време издържа) и най-вече функциите който наистина те кефят

И аз съм се насочил към този телефон.

За мен лично S3 е прекалено голям. Аз си нося телефона в джоба и един приятел има такъв и не виждам как мога да го побера в джоба си.

Сонито го има на цена около 670 лева на доста места.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V Виж мнението
    И аз съм се насочил към този телефон.

За мен лично S3 е прекалено голям. Аз си нося телефона в джоба и един приятел има такъв и не виждам как мога да го побера в джоба си.

Сонито го има на цена около 670 лева на доста места.
    Към Xperia-та ли си се насочил,че не разбрах точно ?

Да, Xperia S.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Аз S3-то без проблеми си го нося в джоба на дънките ...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от dev22 Виж мнението
    Всички ми хвалят Самсунг,но тая марка нещо не може да ми допадне и то точно С2-ката ..
    Аз имам s2 и сам доволна,засега нямам никакви проблеми.Само батерията е кофти,но можеш да си купиш и отделно друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си