Имам лаптоп с 540m и i7-2630QM и Crysis 2 без high res textures ми върви на макс без AA AF.Но видеото е доста остаряло,ползва ядро от 400 серията.По добре обмисли някоя по-мощна карта за игрите напред.
първо трябва да излезе за да се видят поне какви са минималните и препоръчителните системни изисквания, които като се сравнят с онези на crysis 1 и 2 ще може горе долу да се прецени дали ще са необходими по-мощни видеокарта и/или процесор, имай предвид че по-горната информация за crysis 1 и 2 е въз основа на множество тестове с различни системи
Ами мога ли по някакъв начин да дам заявка в сайта на крайзис да направят изчисления на каква видео и цпу ще тръгва, защото имам доста добри оферти за лаптоп, а и няма да важат до 2013..
Човек в най-лошият случай Crysis 3 ще ти върви на средни настройки,а не на макс.Системните изисквания в началото няма да са големи поради простата причина че играта ще е конзолен порт.След време когато излязат и патчовете за графика,тогава вече става много тежка-както стана с Crysis 2.