Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Добре, ето ти отговор по темата, който ти няма да разбереш.

ПРЕКАЛЕНО доброто държание към жените те оставя сингъл, да. Никой не казва да псуваш, блъскаш или да си бараш патката пред нея, щот си супер големият мъжкар, видиш ли. Говорим да си непридвидим, да я изнанадваш (но не да й цъфнеш на вратата с рози, когато все още не си й никакъв), да я караш да се чувства неудобно в приятния смисъл. Такива момчета печелят момичетата. А не вечните джентълмени, които отварят врата, дърпат стол, гледат само в очите (и никъде по надолу, защото не било възпитано, видиш ли). Това е обяснението на графиката, но твоят мозък не може да го интерпретира.
Доволен?
Да. Играят си с мозъка ти. Могат да спорят с теб без да се страхуват, че ще се обидиш, ако не са на твоето мнение. Проявяват характер. Такива момчета те карат да знаеш, че можеш, ако се опиташ да им се качиш на главата, да ги загубиш и си стоят на мястото.
Другите, тези, на които баш им се качваш на главата, не могат да впечатлят момиче, защото нямат мъжественост.

А спортът е нещо много привлекателно у едно момче. И не е нужно да го правиш, за да се харесваш на определени хора, а защото е начин да се харесаш сам на себе си, да укрепнеш, да се научиш на издръжливост и още много неща, които изграждат характер.

ПП. Не съм съгласна само за джентълменството, защото аз много обичам да ми дърпат стола, да ми подават ръка като слизам от рейса и други такива жестове. Кавалерството не е умряло.