Чудех се дали изобщо да се занимавам да поствам тази тема,но хайде ще я постна.
Оставяме мен настрана,защото си имам много бъгове,който си ги знам,но...гледам колко теми има на хора,които видимо се справят работят и/или учат,евентуално имат и кола и си се развиват перфектно,но нещо все не могат да намерят любовта.Това е единственият им проблем, а някои често попадат във френзоната.Това като че ли е по-лесно.Познавам и такива лично.Има пък и други,които се държат небрежно, не им пука чак толкова,но пък са винаги обградени от любов даже и изобщо да не я заслужават. Та водехме преди време един разговор с една приятелка. На нея любовта и е малко трудна въпреки че тя е жената,но не защото е грозна,даже си е симпатична,не и защото няма акъл има си доста добре, а просто е висока около 188 см и трудно се намират толкова високи или по-високи мъже камо ли такива, с който да си допадне, а и често е заета с нещо,което отнема много от времето и.Една година е по-голяма от мен и успява все пак да влиза във връзки.Обвързана е даже и сега с мъж по-висок от нея и май си е щастлива. Та тя преди няколко седмици ми каза нещо, над което преди време не бих се замислих изобщо,защото е против моите разбирания за живота и бих подминал просто с усмивка от толерантност. А именно: Не мисли като жена, а като мъж. Ако искаш любов остави я на заден план.Не мисли какво можеш да дадеш на дадена жена,каква е и т.н..Просто увеличи обсега си и когато се запознаеш с нова си помисли дали искаш да я изчукаш.Ако искаш просто действай по този въпрос без много да се замисляш.Колкото си по-бърз толкова по-добре за теб и по-голям шанс имаш да бъдеш възприет така както искаш.Наистина ли е така както ми казва? И ако е така не противоречи ли това на някои изказвания на много жени? Защо в такъв случай много мъже биват искарани от жените свине за това че гледат първо външната им красота?