- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Замислих се над думите и
Чудех се дали изобщо да се занимавам да поствам тази тема,но хайде ще я постна.
Оставяме мен настрана,защото си имам много бъгове,който си ги знам,но...гледам колко теми има на хора,които видимо се справят работят и/или учат,евентуално имат и кола и си се развиват перфектно,но нещо все не могат да намерят любовта.Това е единственият им проблем, а някои често попадат във френзоната.Това като че ли е по-лесно.Познавам и такива лично.Има пък и други,които се държат небрежно, не им пука чак толкова,но пък са винаги обградени от любов даже и изобщо да не я заслужават. Та водехме преди време един разговор с една приятелка. На нея любовта и е малко трудна въпреки че тя е жената,но не защото е грозна,даже си е симпатична,не и защото няма акъл има си доста добре, а просто е висока около 188 см и трудно се намират толкова високи или по-високи мъже камо ли такива, с който да си допадне, а и често е заета с нещо,което отнема много от времето и.Една година е по-голяма от мен и успява все пак да влиза във връзки.Обвързана е даже и сега с мъж по-висок от нея и май си е щастлива. Та тя преди няколко седмици ми каза нещо, над което преди време не бих се замислих изобщо,защото е против моите разбирания за живота и бих подминал просто с усмивка от толерантност. А именно: Не мисли като жена, а като мъж. Ако искаш любов остави я на заден план.Не мисли какво можеш да дадеш на дадена жена,каква е и т.н..Просто увеличи обсега си и когато се запознаеш с нова си помисли дали искаш да я изчукаш.Ако искаш просто действай по този въпрос без много да се замисляш.Колкото си по-бърз толкова по-добре за теб и по-голям шанс имаш да бъдеш възприет така както искаш.Наистина ли е така както ми казва? И ако е така не противоречи ли това на някои изказвания на много жени? Защо в такъв случай много мъже биват искарани от жените свине за това че гледат първо външната им красота?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!