Ако ще си говорим за разсъждения...най-вероятно има теми, на който ще мълча и само ще гледам като заговориш,но мислиш ли че и аз не мога да ти извадя такива теми.Гарантирам ти че мога,но това не те прави автоматично по проста от мен нали така? За разсъждаването и зрялостта номерът е същият.Защо да не може.Това са си моите разсъждения, с които не обременявам никого.А за ужасните представи...моля ти се ако обичаш.Само не изхождай от факта че твоите представи и тези на хората мислещи като теб (нерядко се случва и аз да съм в това число) са просто самата перфектност.С какво имам или нямам опит ти пак не можеш да кажеш. Очаквам в следващият пост да ми кажеш датата на раждането,ЕГН-то,година на извадане на акта ми,дипломният ми успех и т.н. и т.н Без гадания ако може.
И израза ти между другото не беше този който спомена, а ето този: "Тъжна е представата, която потребителите с МАЛКО мозъчни гънки в този форум, си изграждат за теб.

N1ksun само едно ще кажа.Нали знаеш като в детската градина едно детенце стане интересно на друго детенце какво прави то.Удря го и го закача..