Ебаси аз какво питах вие къде отидохте. Въпросът беше по скоро подобен на една картинка,която видях сутринта във Facebook,но сега не мога да я намеря и една диграма.То беше по-скоро на бъзик,но във всеки бъзик има доза истина може би. И не съм го измислил аз. Една кръгова диаграма и въпрос: "Защо си сингъл Малка червена ивица наречена грозен, малко по-голяма зелена ивица наречена беден и остналата част от кръга синя наречена добро държание към жените.Да това е бъзик,но просто да ви го нарисувам. Ако както ми каза приятелката мислиш само как да вкараш в леглото си някоя това значи че не ти пука чак толкова за нейните чувства и мисли, а щом не ти пука значи не се и стремиш да се държиш добре с нея съответното излизаш от голямата част на кръга сингъл. Питах също това не е ли егоистично,какво мислят жените по въпроса пък и мъжете и защо след това се възмущават казвайки съвсем различното?Но то откъде тръгна къде продължи. Май и аз още малко ще пожелая изтриване на темата.Тази тема ме накара леко все пак да съжалявам за отношението си спрямо едно момиче преди време въпреки че отчасти си го заслужаваше А сега персонално:
DisappointedDreamer пак се чудя ти откъде си вадиш заключенията аз с какви хора точно общувам. Сигнали нещо.Да виждал съм и пълни разпоретини и разпоретковци, а съм виждал и хора,които говорят благо благо докато не ги хванеш в издънка Е, тия са най-опасни И не твърдя че всичко хора са такива обаче.И да, гарантирам ти че вярвам в любовта далеч повече от теб.
За стадата същата работа. Дотук
jghgh Много ти благодаря за това, което написа и за отделеното време в темата.
Rolisten ако искаш ходи си избивай комплексите някъде другаде.
PinkPan7her без коментар. Вече говорих за това. Иначе въобще не ми дреме кой тук как ще ме приеме.Пиша,защото имам право на това.
Auriss и на теб ти личи че хич нямаш комплекси ама изобщо. Ходи си ги избивай върху боксовата круша
Chacho И на теб много благодаря за изпратеното ЛС