DisappointedDreamer пак се чудя ти откъде си вадиш заключенията аз с какви хора точно общувам. Сигнали нещо.Да виждал съм и пълни разпоретини и разпоретковци, а съм виждал и хора,които говорят благо благо докато не ги хванеш в издънка Е, тия са най-опасни И не твърдя че всичко хора са такива обаче.И да, гарантирам ти че вярвам в любовта далеч повече от теб.
Това защо не се учиш от тях? Защо ми коментираш тъпаците, а не другите хора?
Сега пък за любовта ме захапа да, независима, студена, дипломатична, СТРАШНА дори ако щеш ме наречи и властна съм, НО съм романтичка. Поезията държи сърцето ми, а ума ми отдавна бяга заедно с вятъра. Та, аз в любовта вярвам.
Както и да е. На 26 години си. Нямаш си и грам понятие какво означава връзка, какво се прави в една връзка. Нямаш никакъв опит. Опитът сега се придобива, за да можеш да си затвърдиш някакви критерии и изисквания/желания от жените. Жените твой набор вече за семейство и деца мислят, и няма да се впуснат във връзка, където ще трябва да учат мъжа си на всичко. Защото повечето жени на тази възраст искат сигурност и стабилност, които няма да могат да открият в теб.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-14-2012 на 10:48