- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос.
Интересува ме от много мастурбация възможно ли е да се увредят бъбреците ? Става въпрос за 4,5 години почти всеки ден.Благодаря предварително.
Мастурбацията не пречи на бъбреците или каквото и да било друго, така че продължавай и със здраве !
cuz I swear, I don't care ... ;]]
И каква връзка имат бъбреците с мастурбацията?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ако говорим за анална масурбация, да си завираш нещо в гъза всеки ден в продължение на 4 години си е доста вредно.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да ви имам глупавите въпроси. Не, мастурбацията не е вредна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сутрин,обед,вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!
Шляпай на воля!
maDamn
Абе аз съм момче и не съм геи.Тоест не е аналнаБлагодаря ви за отговорите,наистина ми помогнахте.
![]()
Не е вредно... гледай само да не си протъркаш патенцето ^_^
Аз, имам чувството, че нямате връзка с главния мозък, що за тъп въпрос. И не не може да ти се увредят бъбреците
Абе на бъбреците не пречи, ама ще ослепееш.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Помага на храносмилането мастурбацията
Вие не сте добре. Какво го плашите човека нито ще ослепее нито ще му се увреди каквото и да е. Давай смело лъскай и да не ти пука на патката.![]()